چهارشنبه 21 خرداد 1404

صدور بیش از 33 هزار مجوز صنفی در اردیبهشت از درگاه ملی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
صدور بیش از 33 هزار مجوز صنفی در اردیبهشت از درگاه ملی

درگاه ملی مجوزها از صدور بیش از 33 هزار مجوز صنفی در اردیبهشت ماه 1404 خبر داد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدیدترین آمار منتشرشده از سوی درگاه ملی مجوزها از میان 43 هزار و 992 درخواست ثبت‌شده، برای 33 هزار و 306 متقاضی مجوز صادر شده است. به گزارش شادا، بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی درگاه ملی مجوزها، در اردیبهشت ماه سال جاری، بیش از 33 هزار عنوان مجوز صنفی (پروانه کسب) در سراسر کشور، از طریق درگاه مذکور به نشانی mojavez.ir صادر شده است.

عارف: آزار دادن مردم در صدور مجوزها نمونه بارز فساد است

به گزارش شادا، بر این اساس از میان 43 هزار و 992 درخواست ثبت شده، برای 33 هزار و 306 متقاضی، مجوز صادر شده است.

بررسی جزئیات این آمار نشان می دهد که در استان ایلام، حدود 90 درصد از درخواست های مجوز صنفی، تایید و به صدور مجوز منجر شده است. پس از آن، استان‌های لرستان و مرکزی بالاترین نرخ صدور مجوز صنفی را در اختیار دارند.

با وجود قطعی چند روزه سامانه تخصصی اصناف و تداخل در صدور مجوزهای صنفی، اتاق و اتحادیه‌های های صنفی برای بهبود فضای کسب و کار و تسهیل فرآیند صدور مجوزها در سراسرکشور، آمارها حکایت از تلاش برای جبران این اختلال دارد. انتظار می‌رود با ادامه این روند، و پیگیری‌های مجدانه و همه جانبه مدیران مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار و هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار، شاهد تسهیل و بهبود بیش از پیش فعالیت‌های اقتصادی اصناف در سطح کشور باشیم.