صندوق بازنشستگی
صندوق بازنشستگی
خالص سفارشات فروش سهام در بورس امروز از رقم 120میلیارد تومان عبور کرد، برتری سمت عرضه در صنعت انبوهسازی، املاک و مستغلات بیش از سایرین بود.
امروز سهامداران شرکتهای آریان کیمیا تک، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان و قند لرستان در بورس و معاملهگران شرکتهای بیمه اتکایی ایرانیان و تولید برق عسلویه مپنا در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل لطفی؛ این روزها به بهانه استقرار کابینه دولت سیزدهم و خصوصا وزیر اقتصاد جدید، یعنی احسان خاندوزی، این بار میخواهیم مسئله خصوصی سازی و واگذاریهای پرحاشیه را، نه از جهت سیاستهای کلی و اهداف آن و نه از جهت قوانین اصل 44 و لایحههای اجرایی دولت و نه مصادیق آن بررسی کنیم. بلکه میخواهیم دوربین را به سمت سازمان دستاندرکار واگذاریها یعنی سازمان...
خالص تقاضا برای خرید سهام در بورس امروز از رقم 110میلیارد تومان عبور کرد، بیشترین سفارشات خرید برای صنعت فلزات اساسی به ثبت رسید و همچنین سهام پارس فولاد سبزوار 510میلیارد تومان تقاضای خرید داشت.
سرپرست جدید صندوق بازنشستگی کشور گفت: درحال حاضر صندوق، به عنوان یکی از چند بحران کشور شناخته می شود، ما باید اتکای صندوق به بودجه عمومی را کاهش دهیم.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، اجرای نظام جامع تأمین اجتماعی را مهم عنوان کرد و گفت: با اجرای نظام جامع تأمین اجتماعی، جایگاه صندوق بازنشستگی و خدمات به بازنشستگان عزیز ارتقا خواهد یافت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی «محمد اسکندری» را به عنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری تغییر مدیریت اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری را از شیوه بنگاهداری به مدیریت ثروت و سرمایه، ضروری دانست و گفت: این تغییر شیوه مدیریت در کنار بهبود و ارتقای خدمات به بازنشستگان عزیز باید انجام شود و ما وظیفه داریم آیندهای را برای بازنشستگان تعریف کنیم که کمترین دغدغه را داشته باشند، ثروتی به صندوق تزریق شود و این مهم را دستیافتنی کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی «محمد اسکندری» را به عنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: باید آینده صندوق بازنشستگی بر اساس منابع و مصارف تعریف شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی "محمد اسکندری" را به عنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی "محمد اسکندری" را بهعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.