صندوق بازنشستگی
صندوق بازنشستگی
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از مشخص شدن نتایج ثبت نام اینترنتی وام ضروری 10 میلیون تومانی این صندوق خبر داد.
تهران - ایرنا - مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از مشخص شدن نتایج ثبتنام اینترنتی وام ضروری 10 میلیون تومانی این صندوق خبر داد و گفت: 129 هزار و 750 نفر واجد شرایط دریافت این تسهیلات شدند.
شیراز - ایرنا - طرح تولید الکل صنعتی از پرمیت آب پنیر و مشتقات آن، عنوان کار تحقیقاتی یکی از پژوهشگران شیرازی است که به انجام رسیده و به گفته او اجرایی شدن طرح نیاز به حمایت مسئولان بخشهای مختلف دارد.
جیرفت - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با بیان اینکه پنجهزار واحد مسکن مهر در این منطقه به متقاضیان تحویل داده شد، گفت: از این تعداد 2 هزار و 359 واحد طی هفت سال گذشته تکمیل شده است.
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور گفت: قانون بازنشستگی پیش از موعد معلولان و جانبازان برای همه حوزههای دولتی و خصوصی قابل شمول است اما متاسفانه اکنون فقط در دستگاه های دولتی برقرار است و در بخش خصوصی اجرا نشد.
رئیس سازمان اورژانس کشور، گفت: فهرستی از هتل ها از طرف جامعه هتلداران ایران به قرارگاه پشتیبانی شهید قاسم سلیمانی اعلام شد.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان اورژانس کشور که مسئولیت قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا (طرح شهید قاسم سلیمانی) را به عهده دارد، از تهیه فهرستی از هتلها و مهمانسراها برای قرنطینه بیماران کرونا خبر داد.
بعد از10 ماه همه گیری کرونا، جداسازی بیماران برای گذراندن دوران نقاهت انجام می شود؛ طرحی که در آن استفاده از اماکن اقامتی بنیاد مستضعفان، صندوق بازنشستگی، قوه قضاییه و وزارت ورزش در اولویت است.
پس از اعلام آمادگی 50 هتل جهانگردی و هتلهای بنیاد مستضعفان، فهرست هتلهای یک، دو و سه ستاره بخش خصوصی نیز برای تبدیل به نقاهتگاه بیماران کرونا به وزارت بهداشت، داده شد.
تهران - ایرنا - شاخص کل در بازار بورس امروز (چهارشنبه) 10 هزار 62 واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و 367 هزار واحد رسید.
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با هدف دسترسی آسان به خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشور، نرم افزار «صبااپ» راه اندازی شده است.
طبق آخرین اخبار سه شرکت در نوبت عرضه اولیه در فرابورس قرار دارند و هشت شرکت نیز به تازگی پذیرش شده اند.
تهران - ایرنا - معاون توسعه و مدیریت منابع صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ضروری نوبت هشتم بازنشستگان و وظیفه بگیران واجد شرایط این صندوق تا عصر امروز (سه شنبه) خبر داد.
تهران - ایرنا - شاخص کل در بازار بورس امروز (سهشنبه) 18 هزار 597 واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و 356 هزار واحد رسید.
تهران - ایرنا - مدیر پذیرش فرابورس ایران به پذیرش نخستین استارتاپ در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: در حوزه حملونقل و ارتباطات، این استارتاپ با نام تجاری «تپسی» به صورت مشروط در بازار دوم پذیرش شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ضروری نوبت هشتم بازنشستگان و وظیفه بگیران واجد شرایط این صندوق تا عصر امروز (سه شنبه) خبر داد.