دوشنبه 3 شهریور 1404

ضرر نجومی فوتبال اروپا به دلیل شیوع کرونا

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ضرر نجومی فوتبال اروپا به دلیل شیوع کرونا

رئیس اتحادیه فوتبال اروپا درباره ضرر چند صد میلیونی فوتبال اروپا به دلیل شیوع ویروس کرونا توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان, الکساندر چفرین، رئیس اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، اعلام کرده است که برگزار نشدن بازی‌ها در حوزه اتحادیه این قاره ضرر‌های چند صد میلیونی را متوجه فوتبال قاره سبز خواهد کرد.

لیگ‌های فوتبال کشورها و لیگ قهرمانان اروپا از اواسط ماه مارس متوقف شده و هنوز زمان دقیقی برای از سرگیری این بازی‌ها اعلام نشده است. برخی لیگ‌های فوتبال قاره اروپا تمایلی به اعلام زمان از سرگیری مسابقات خود ندارند.

چفرین گفت: با مطالعه می‌تواند دریافت فوتبال اروپا تا چه میزان از لغو مسابقات ضرر خواهد کرد. تا جایی که می‌دانم ما میلیون‌ها دلار از دست خواهیم داد. با این شرایط خوابیدن در شب برای من دشوار است. اگر با وجود این اتفاقات به راحتی چشم برهم بگذارم نشان از بی مسئولیتی من دارد.

او ادامه داد: وضعیت یوفا به قدری که شرایط در لیگ‌های فوتبال سراسر قاره حاکم است، خطرناک نیست. به باشگاه‌ها، لیگ‌ها و طرف‌های ذیربط اعلام کردیم درباره از سرگیری فوتبال تصمیم نهایی خود را بگیرد. با این حال اگر باشگاه‌ها آیین نامه‌ها را رعایت نکنند، قطعا مجازات خواهند شد.

بیشتر بخوانید: رئیس یوفا: آغاز مجدد بوندسلیگا اقدمی بزرگ و مثبت است

انتهای پیام /