طرابلس
طرابلس
تهران - ایرنا - "نجلاء المنقوش" وزیر امورخارجه لیبی از "مولود چاووش اوغلو" همتای ترکیهای خواست با نزدیک شدن به برگزاری انتخابات امسال، نیروهای بیگانه و مزدوران خود را از لیبی خارج کند.
تهران - ایرنا - سرانجام بعد از 4 سال قطع تماس های دیپلماتیک و سردی روابط، وزیران خارجه ترکیه و امارات در یک تماس تلفنی گفت وگو کردند.
تهران - ایرنا - پارلمان لیبی با انتشار بیانیه ای از دولت و نیروهای مسلح این کشور خواست تا از مرزهای لیبی با چاد محافظت کنند.
تهران - ایرنا - نیروهای دریایی وابسته به ارتش شرق لیبی به فرماندهای «خلیفه حفتر» یک کشتی تجاری به همراه 9 ملوان ترکیه را که رهسپار شهر «مصراته» بود، توقیف کردند.
تهران - ایرنا - دبیر کل اتحادیه عرب با زیر سوال بردن «بهار عربی» و فاجعه بار خواندن آن گفت: لیبی از سال 2011 تا کنون 500 میلیارد دلار خسارت دیده است.
تهران - ایتالیا و لیبی توافقی در زمینه همکاریهای نظامی، آموزشی، مینروبی و خدمات بهداشتی امضا کردند.
مسکو - ایرنا - سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت: اوضاع منطقه خلیج فارس به شدت نگران کننده شده است.
تهران - ایرنا - یک مقام سازمان ملل متحد چهارشنبه شب اعلام کرد، 20 هزار جنگجو و مزدور خارجی در لیبی حضور دارد.
تهران - ایرنا - منابع خبری لیبی از وقوع انفجار در غرب طرابلس پایتخت این کشور خبر دادند.
تهران - ایرنا - شرکتکنندگان در شهر طنجه مغرب شنبه شب با صدور بیانیهای بر پایان دادن به شکاف در مجلس نمایندگان لیبی تأکید کردند.
شرکت ملی نفت لیبی حاضر نیست پول فروش نفت را به بانک مرکزی این کشور منتقل کند و در عوض آن را در حساب بانک دیگری نگه می دارد تا زمانی که گروههای رقیب در جنگ داخلی این کشور به توافق سیاسی بلندمدت دست پیدا کنند.
تهران _ ایرنا _ آتش سوزی و انفجار در خط لوله انتقال نفت در "دشت عکار" واقع در شمال لبنان که از شب گذشته به وقوع پیوسته بود، ساعتی پیش مهار شد.
تهران - ایرنا - "معاون فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور لیبی جمعه شب از توافق طرفهای درگیر بر سر تعیین موعد انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در این کشور آفریقایی خبر داده است.
تهران - ایرنا - سازمان ملل اخیرا با خوش بینی محتاطانه، مذاکرات جدید میان طرفهای درگیر در لیبی را با میزبانی تونس آغاز کرد به این امید که گفتگوها زمینه ساز بازگشت ثبات و آرامش دائم به لیبی شود.
تهران - ایرنا - رجب طیب اردوغان رئیسجمهوری ترکیه روز دوشنبه با بیان اینکه گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا برای حل مناقشه قرهباغ هیچ اقدام مؤثری انجام نداده، گفت: در برابر اشغال اراضی آذربایجان سکوت نخواهیم کرد.