شنبه 4 مرداد 1404

طرح تمرکززدایی از شبکه ارتباطی کشور از ماه آینده اجرایی می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
طرح تمرکززدایی از شبکه ارتباطی کشور از ماه آینده اجرایی می‌شود

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، کمیسیون تنظیم مقرارت مصوبه جدیدی را تصویب کرده است که از تیر ماه امسال اجرایی خواهد شد. کمیسیون تنظیم مقررات در این مصوبه تعرفه خدمات ابر انتقال با سرعت بالاتر از 100 Mbps به تصویب رسانده است. بر اساس این مصوبه 31 استان کشور به پنج ناحیه کلی تقسیم شده است. آخرین مصوبه مربوط به این حوزه به سال 96 مربوط می شود که در آن تعرفه خدمات ابر انتقال به سه دسته زیر ساخت، غیر زیر ساخت بین شهری و غیر زیر ساخت شهری تقسیم شده می شد.

با مصوبه جدید این تعرفه به دو بخش داخل هر ناحیه و بین نواحی تقسیم شده است و تعرفه گذاری نیز از این پس به دو صورت 10 تا 50 درصد تعرفه انجام می شود. به این صورت که اگر انتقال در داخل هر ناحیه اتفاق افتاده باشد 10 درصد تعرفه و در بین نواحی 50 درصد تعرفه محاسبه خواهد شد.

بر اساس ماده سه این مصوبه تعرفه ارائه خدمات ابر انتقال براساس نمودار پهنای باند تجمیع‌شده مصرفی دارنده پروانه در هر نقطه حضور شرکت ارتباطات زیرساخت، بسته به اینکه داخل هر ناحیه یا بین‌نواحی قرار گرفته باشد، مطابق روش صدور صورت‌حساب بر مبنای اندازه‌گیری مصرف بالاترین پیک ماهانه و گزارش سوئیچ دسترسی زیرساخت با میانگین پنج (5) دقیقه ای و لحاظ حداقل 20 درصد ظرفیت هر پورت محاسبه و به‌صورت ماهانه دریافت می‌شود.

پیش از این در دی ماه 1400 وزارت ارتباطات اعلام کرده بود که نحوه توزیع ترافیک دیتا شبکه کشور در شبکه ملی اطلاعات نیاز به بازطراحی دارد چراکه یکی از مشکلاتی که در کندی شبکه و تأخیر دسترسی کاربران به اطلاعات نقش دارد، تمرکز شبکه و محتوای مورد نیاز کاربران در تهران است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید طرح تمرکززدایی از شبکه ارتباطی کشور سازمان تنظیم مقررات توزیع ترافیک دیتا کشور این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است