طرحهای کلان ملی احیا و راه اندازی شد / حمایت شورای عتف از طرحها
صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت طرحهای کلان ملی گفت: در نظام مالی پژوهش و فناوری کشور دو حلقه مفقوده داشتیم یکی صندوقی که میتواند اعتبار ویژه و گرند بدهد، دیگری صندوقی که میتواند به طرحهای پژوهشی گرند بدهد، صندوق حمایت از پژوهشگران کشور را داشتیم که در حد وسع خودش از پژوهشگران حمایت میکرد، اما طرحهای پژوهشی نیاز به...
صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت طرحهای کلان ملی گفت: در نظام مالی پژوهش و فناوری کشور دو حلقه مفقوده داشتیم یکی صندوقی که میتواند اعتبار ویژه و گرند بدهد، دیگری صندوقی که میتواند به طرحهای پژوهشی گرند بدهد، صندوق حمایت از پژوهشگران کشور را داشتیم که در حد وسع خودش از پژوهشگران حمایت میکرد، اما طرحهای پژوهشی نیاز به حمایتهای بیشتری دارد.
وی با اشاره به ماموریتهای این صندوق افزود: یکی از ماموریتهای این صندوق حمایت از طرحهای کلان ملی فناوری است که این طرحها نیازهای مالی کلانی هم دارد، پس طرحهایی که یک زمان در شورای عتف فاز صفر آنها انجام شد و در یک دوره فقط 100 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شده بود، با توجه به اینکه این بودجه ادامه پیدا نکرد این طرح به سرانجام نرسید.
صالحی با تاکید بر حماست شورای عتف از طرحهای کلان ملی ادامه داد: اخیرا در شورای عتف مصوب شده است، بنابراین طرحهای کلان ملی مجددا احیا و راه اندازی شده و شورای عتف وقتی منابع مالی آن تامین شود میتواند طرحهای کلان ملی را حمایت کند.
وی اضافه کرد: آیین نامه طرحهای کلان ملی آماده شده و دستور جلسه بعدی شورای عتف است و دو طرحی که در مورد جوانی جمعیت و آزمونهای سراسری است در حال انجام است.