چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

طوفان شن، پرواز دستیاران خارجی مهدوی کیا به بغداد را لغو کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
طوفان شن، پرواز دستیاران خارجی مهدوی کیا به بغداد را لغو کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، جان لامرز دستیار هلندی مهدی مهدوی‌کیا و ماریو میلتنرِ آلمانی، مربی دروازه بانان تیم امید به همراه یادگار رستمی که در حال حاضر در فوتبال لهستان توپ می‌زند، قرار بود حوالی ساعت 22 دیشب به وقت بغداد از هلند، آلمان و لهستان، وارد بغداد شوند اما طوفان و گرد و خاک پرواز آنها را لغو کرد.

دو دستیار خارجی مهدوی کیا و یادگار رستمی در حال حاضر در هتلی در استانبول حضور دارند و به محض مساعد شدن هوا و از سرگیری پروازها، در اولین پرواز از استانبول به بغداد خواهند رفت تا به اردوی تیم امید بپیوندند.

تیم امید ایران بعد از برگزاری دو بازی دوستانه با عراق در روزهای سوم و ششم خرداد، هفتم خرداد راهی تاشکند خواهد شد تا در رقابت‌های قهرمانی زیر 23 سال آسیا در ازبکستان شرکت کند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید جان لامرز مهدی مهدوی‌کیا ماریو میلتنر تیم ملی امید این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است