شنبه 21 تیر 1404

ظرفیت صادرات ماهانه 10 هزارتن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ظرفیت صادرات ماهانه 10 هزارتن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی تیرماه به 144 تا 145 میلیون قطعه برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در دوران 12 روزه جنگ، مرغی که وارد بازار شد مربوط به جوجه ریزی اردبیهشت ماه بود که خوشبختانه در آن مقطع تولید و عرضه مشکلی نداشت.

وی با بیان اینکه توزیع مرغ در ایام جنگ به روال عادی در حال انجام بود، افزود: در استان های مسافر پذیر هماهنگی های لازم برای افزایش عرضه صورت گرفت.

ابراهیمی ادامه داد: بنابر آمار در خرداد ماه به رغم شروع فصل گرما و کم تراکم کردن سالن ها حدود 149 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدها صورت گرفت و در تیرماه برآورد می شود که 144 تا 145 میلیون قطعه جوجه ریزی شود که براین اساس میزان جوجه ریزی بیش از نیاز کشور است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه در تولید گوشت مرغ مشروط بر تامین نهاده مشکلی نداریم، گفت: مردم در ایام جنگ بحث ذخیره سازی خانگی را داشتند که به همین خاطر مباحث مربوط به صادرات را دنبال نکردیم، هرچند پتانسیل و ظرفیت صادرات 5 تا 10 هزارتن مرغ در کشور وجود دارد. گفتنی است در شرایط فعلی با توجه به عرضه مرغ مربوط به جوجه ریزی خردادماه نگرانی در خصوص تامین نداریم.