عراق
عراق
نخستوزیر پیشین عراق ضمن تأکید بر اهمیت تقویت همکاری میان کشورهای منطقه برای مقابله با چالشهای مشترک و ضرورت اتخاذ گفتوگو و تفاهم بهعنوان راهحلی برای بحرانها، گفت: «عراق در کنار مردم ایران در برابر هرگونه تجاوزی که امنیت و حاکمیت آن را تهدید کند، ایستاده است.»
یک تحلیلگر مسائل خاورمیانه گفت: بر خلاف تصور دشمن، پس از ترور فرماندهان ما عزم جدیدی در نیروهای مسلح شکل گرفت و فرماندهان جدید اعجاز دیگری از قدرت کشور را به نمایش گذاشتند.
با توجه به تحولات منطقه و جنگ ستیزی رژیم صهیونیستی، مسابقات انتخابی بسکتبال منطقه غرب آسیا به تعویق افتاد.
مدیر کل امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان از تدابیر پیش بینی شده برای برگزاری امتحان جبرانی خبر داد.
"حمله به ایران"؛ تصمیمی که اگر آمریکا به آن بیاندیشد باید وارد انتخابهای بسیار سختی شود. ضمن اینکه ایران هم به لحاظ اعتقادی و ملی از انگیزه بالایی برای پاسخ گسترده به آمریکا برخوردار است.
دفتر آیت الله العظمی سیدعلی سیستانی مرجع عالی شیعیان عراق در بیانیهای ضمن محکومیت شدید تداوم حملات رژیم صهیونیستی به ایران از جامعه جهانی خواست که این جنگ ظالمانه را پایان دهد.
دفتر آیتالله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق تداوم تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران را به شدت محکوم کرد.
هادی خانیکی، استاد علم ارتباطات درباره اقدام متجاوزانه رژیم اسرائیل، گفت: اکنون تجاوز از سوی رژیمی است که رویکردهای غیرانسانی و میل به کشتار، خشونت و تجاوز دارد و سرشت او جنگ افروزی است.
مدیر کل امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان از تدابیر پیش بینی شده برای برگزاری امتحان جبرانی خبر داد.
همزمان با افزایش تقاضای سفر در مسیرهای مختلف وزارت راه و شهرسازی دستور افزایش ظرفیت و جبران کمبود ناوگان اتوبوس را داده است.
همزمان با افزایش تقاضای سفر در مسیرهای مختلف وزارت راه و شهرسازی دستور افزایش ظرفیت و جبران کمبود ناوگان اتوبوس را داده است.
سخنگوی فراجا با اشاره به نظارت مرزی عنوان کرد: در پی تعامل و دیپلماسی مرزی میان پلیس ایران و عراق، طرف عراقی در اقدامی پیش دستانه سه دستگاه خودروی حامل پهپاد را شناسایی و عوامل آن را دستگیر کرد.
کارگران چینی در عراق با مشاهده موشک های ایرانی دچار حیرت شدند.
یک پهباد متخاصم در شلمچه خرمشهر هدف قرار گرفت و سرنگون شد.
یک پهپاد بدون به صدا درآمدن آژیر هشدار به سرزمین های اشغالی اصابت کرد.
امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه چهارشنبه شب وزیر امورخارجه این کشور را مأمور اتخاذ پیشنهادهایی برای مذاکرات جدی شد که به پایان دادن به درگیری اسرائیل علیه ایران منجر شود.