عرضه گوشت مرغ در خراسان شمالی با قیمت پایینتر از نرخ مصوب
بجنورد - ایرنا - قیمت گوشت مرغ کشتار روز شنبه در خراسان شمالی که در روزهای ابتدایی ماه جاری افزایش یافته بود، هماکنون با قیمت پایینتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
رییس اتحادیه مرغ فروشان و قصابان بجنورد روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امروز هر کیلوگرم گوشت مرغ به طور میانگین 128 هزار ریال است که عرضه این کالای پروتئینی در برخی واحدها، 125 هزار ریال هم گزارش شده است.
نرخ مصوب گوشت مرغ 129 هزار ریال به ازای هر کیلوگرم در استان است.
حسین قاسم زاده اظهار داشت: گوشت گرم مرغ از 2 ماه پیش با قیمت مصوب و بعضا کمتر از آن، در فروشگاهها عرضه میشد که با افزایش تقاضا، در یکی دو روز ابتدای دی ماه به 131 هزار ریال در هر کیلوگرم رسید.
وی افزود: اکنون قیمت این محصول، با کاهش تقاضا، پایین آمده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نوسان قیمت مرغ در جامعه گفت: از مسوولان انتظار می رود با برنامه ریزی درست، این مشکل را مدیریت کنند.
قاسم زاده اظهار داشت: میزان نیاز و مصرف گوشت مرغ در جامعه مشخص و میزان تولید در سالن های مرغداری هم قابل برنامه ریزی است اما در برهه ای از زمان، تولید بیش از نیاز می شود و قیمت کالا کاهش می یابد و در زمانی، تولید کم و تقاضا زیاد می شود که در این شرایط، افزایش قیمت، مصرف کننده را متضرر می کند.
رییس اتحادیه مرغ فروشان و قصابان بجنورد خاطرنشان کرد: اگر در زمانی که میزان تولید در سالن های مرغداری بالاست، نسبت به خرید و ذخیره سازی این محصول اقدام شود، قیمت ها تعدیل می شود.
بر اساس این گزارش، بخش زیادی از نیاز خراسان شمالی به گوشت مرغ از خارج استان تامین می شود.
سالانه حدود 22 هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی مصرف می شود که حدود 6 هزار تن از این میزان از سایر استان ها تامین می شود.
*س_برچسبها_س*