دوشنبه 5 خرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

شهروندان محترم برای دریافت هر گونه خدمات درمانی، زیبایی و... الزاما به مراکز مجاز که دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند مراجعه کنند و البته این مجوز باید در معرض دید عموم قرار گرفته باشد.

تلاش دشمن بر این است که ایران اسلامی را از پای درآورد اما مردم و ملت ایران در برابر ناملایمات و جنگ‌های متعدد دشمن مقاومت می‌کنند که این مقاومت ستودنی است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای 38 درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.

عصر روز پنج شنبه نیز محیط‌بانان و رئیس اداره پارک ملی توران شاهرود در سمت شمال جاده ترانزیت تهران به مشهد موفق به مشاهده یک قلاده یوزپلنگ ماده و 4 توله امسالی شدند که به نظر می‌رسد این ماده یوز «هلیا» باشد.

تمهیدات لازم جهت کاهش خسارات احتمالی مد نظر ناشی از جاری شدن سیلاب، رعد و برق و تگرگ، وزش باد و صاعقه، گرد و خاک همرفتی به کار گرفته شود.

اعلام نرخ بلیت شش میلیون تومانی برای پروازهای اربعین بدون هماهنگی با ایرلاین‌ها و فعالان صنعت هوانوردی صورت گرفته است.

طراحی کلان و مفهومی ماهواره خیام توسط سازمان فضایی ایران انجام شده است اما ساختش در روسیه اتفاق افتاده و این موضوعی است که ما از روز اول اعلام کردیم و موضوع پنهانی نبود.

رانش زمین در محور رودخانه رودبار در نزدیکی روستای رودبار اتفاق افتاده است که منجر به مسدود شدن رودخانه شد.

سرطان‌های زنان به ویژه سرطان دهانه رحم نیز با رفتارهای پرخطر جنسی مانند رفتار جنسی خارج از چارچوب خانواده و مصرف دخانیات، در ارتباط است.

مراسم جالب توبه بودایی ها

دو محور تهران - امامزاده داود و جوزم - دهج محورهای غیرشریانی مسدود در کشور هستند.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی 2 روز آینده در برخی ساعات به دلیل وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به مرزهای غربی و جنوبی کشور پدیده گردوغبار و کاهش کیفیت هوا روی می‌دهد.

راهپیمایی متفاوت محرم در دریاچه معروف دال در سرینگر کشمیر در تاسوعای حسینی؛ این رسم تاریخ 79 ساله دارد.

ببینید پیروز دیگر هیچ وقت نمی‌تواند حیوان طبیعت باشد، پیروز یک حیوان در اسارت است. کسی‌که یک بچه گربه را از پارک برداشته و بزرگ کرده آیا می‌تواند آن را مجدد در پارک رها کند؟

شایع‌ترین علائم مشابه سرماخوردگی است و خوشبختانه برخلاف سایر سویه‌های کرونا، این سویه از بیماری ندرتا سبب درگیری ارگان‌هایی مانند ریه می‌شود.

آِنچه این بیماری را خیلی پیچیده می‌کند، علائم و نشانه‌های آن است. علائمی که شبیه بیماری‌های ساده‌ای مثل تاری دید یا علائم 24 ساعته ساده‌ایست که هیچ شکی بر اینکه فرد دچار بیماری ام اس شده را تشدید نمی‌کند.