جمعه 13 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

امروز یک خودرو تشریفاتی در مسیر شمال به جنوب خیابان ولیعصر با سرعت غیر مجاز در حرکت بود، زمانی که به ایستگاه اتوبوس می رسد برای جلوگیری از برخورد با اتوبوس شرکت واحد به راست منحرف و وارد کانال آب و پیاده رو می شود.

از میان انواع مختلف بدافزارها، تبلیغ‌افزارها بیشترین تعداد نصب بر دستگاه کاربران ایرانی را داشته و در سه ماهه‌ی اول 2022، متعلق به دو خانواده Notifyer و Fyben بوده‌اند.

طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از لائوس و بوسنی هرزگوین سریع‌تر و از پاپوا گینه نو و کوزوو کندتر است.

این خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل و راننده نیز دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

غلامعباس ترکی: وظیفه نظارت بر ایمنی ساختمان‌ها بر عهده وزارت راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرداری و حسب مورد فرمانداری و استانداری و بخش‌هایی هم آتش‌نشانی و سازمان مدیریت بحران است. در قانون مربوط به این سازمان مشخصاً آمده که باید نسبت به ساختمان‌های نا ایمن ورود کنند.

در خط شمالی آزادراه تهران - کرج از محدوده شهرک خاتم تا کلاک و در ادامه از پل کلاک تا مهرویلا نیز ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

گفته می‌شود این نیروها که با برگزاری موسیقی پاپ در اهواز مخالف هستند. با انتشار فراخوانی سعی در ایجاد تجمع در مقابل محل برگزاری کنسرت پاپ را داشتند.

اولین شعبه پیام تل در بلوار سرو شرقی سعادت آباد تهران افتتاح شد.

عباسی گفت یعنی الان که امریکا به عراق حمله کرده همه باید با هم به امریکا حمله کنیم. وقتی این اراجیف را گفت تذکر دادم برنامه را تمام و مکتوب خواستم از تکرار مصاحبه با این فرد بی سواد و حاشیه ساز و شهرت طلب خودداری شود.

مرزداران هنگ مرزی جکیگور پس از چندین شبانه‌روز کار اطلاعاتی و برنامه‌ریزی عملیاتی، مقدار 122 کیلو و 800 گرم موادمخدر از نوع تریاک را که قاچاقچیان قصد داشتند به صورت کوله باری وارد کشور کنند کشف کردند.

وی با بیان اینکه این امر اردیبهشت ماه اتفاق افتاد، افزود: برخورد با چنین تخلفاتی برای ما بسیار مهم است و بحث انفکاک خدمت وی از سوی آموزش و پرورش انجام شد تا حکم قطعی اعلام شود.

توجه به توضیحات و دستورالعمل‌های استفاده از این مواد نیز لازم و ضروری است. یکی از مهم‌ترین نکات نیز استفاده از مواد شیمیایی در محیطی است که در آن تهویه مناسب انجام می‌شود.

در صورت خاموش بودن ماشین و بالا بودن شیشه‌های آن، دمای هوا در درون آن در روزهای گرم سال به شدت افزایش پیدا می‌کند و گاهی این دما به راحتی به بیش از 70 درجه سانتیگراد می‌رسد.