سه‌شنبه 17 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

به طور کلی تعداد داوطلبان خانم در کنکور امسال 915 هزار و 41 نفر و تعداد داوطلبان آقا 574 هزار و 179 نفر می‌باشد که بر این اساس 61 درصد کنکوری‌های امسال را زنان و 39 درصد را نیز آقایان تشکیل می‌دهد.

خوشبختانه این پرونده با اعلام پشیمانی قاتل از بزه خود و تلاش های شبانه روزی اعضای ستاد صبر استان و همیاران صلح و جلسات متعددی که با اولیای دم و بزرگان طایفه برگزار شد، به سازش ختم شد.

بر اساس کالبد شکافی‌های مشابهی که در گذشته انجام شده است، دانشمندان دریافته‌اند که پیتون‌های برمه‌ای 24 گونه پستاندار، 47 گونه پرنده و دو گونه خزنده را در ایالت فلوریدا شکار می‌کنند.

بعضا عدم توحه پدران و مادران باعث ایجاد حادثه برای بچه‌ها می‌شود؛ مثلا در پارکینگ‌ها پدر مادرها توجه‌ای به حضور بچه‌ها نمی‌کنند‌.

نقشه‌ها و الگو‌های پیش‌یابی هوا نشان می‌دهد که این وضعیت تا از عصر چهارشنبه (1 تیرماه 1401) ادامه خواهد داشت.

در واقع در هیچ‌کجای بسته حمایت از مستاجران اشاره‌ای به این موضوع نشده که اگر قرار است فرمول و نسبت رهن و اجاره با وجود رعایت سقف تغییر کند، حق طبیعی «تبدیل» برای مستاجر به چه نحوی قرار است ایفا شود؟

بهتر است این حیوانات در محیط‌های باز باشند و ریزش موی کمتری داشته باشند. در این صورت از بیماری‌ها و مشکلاتی که ممکن است گریبان‌گیر کودکان شود، پیشگیری کرده‌ایم.

مرجع تقلید: باید این نظام را نگه داریم و راه نگهداشتن این نظام که ثمره خون شهیدان و مجاهدت های امام راحل است با خدمت به مردم خواهد بود و همه باید تلاش کنیم مردم نسبت به آینده امیدوار باشند و آینده این کشور روز به روز روشن تر و محکم تر خواهد بود.

حادثه متروپل، یارانه و آبله میمون از جمله موضوعات مهمی بودند که ایرانی‌ها در خردادماه آن را در گوگل جست‌وجو کردند. پخش سریال یاغی، امتحانات خردادماه، قرعه‌کشی خودرو و چند حاشیه فرهنگی موضوعات دیگری بودند که در این ماه مورد توجه کاربران قرار گرفت.

وزیر کشور: وضعیت عمومی مدیریت بیماری در کشور مناسب است اما باید مراقبت های لازم را داشته باشیم تا دچار غفلت نشویم.

مراسم تشییع و تدفین پیکر مرحوم محمدعلی کریم‌خانی خالق اثر ماندگار "آمدم ای شاه پناهم بده" عصر سه شنبه (31 خرداد 1401) در شهر نرجه تاکستان استان قزوین برگزار شد.

روزگاری، خانواده‌های ثروتمند به فقرا فخر می‌فروختند که فرزندانشان آداب‌دان و توانمند تربیت شده‌اند، اما فرزندان فقرا به حال خود رها شده‌اند تا در کوچه و خیابان پرسه بزنند. حالا، با افزایش سواد و گسترش آگاهی‌های عمومی، پدر و مادرهای فقیر هم وقت زیادی صرف پرورش استعدادهای فرزندانشان می‌کنند. بااین‌حال، اقشار بالادست جامعه هم بیکار ننشسته‌اند و عملاً تلاش برای تربیت بهتر بین همه اقشار...

رییس شورای حفاظت آزمون سراسری: با همکاری شرکت های دانش بنیان دستگاه‌هایی برای شناسایی تمامی لوازم غیرمجاز و الکترونیک مانند گوشی موبایل، هندزفری، عینک یا ساعت هوشمند و نظایر آن تهیه و نحوه استفاده از آنها به تمام افراد حفاظت آموزش داده شده و با کمک این دستگاه‌ها افراد متقلب شناسایی می‌شوند.

داوود گودرزی: یک بخشی از این موانع مربوط به سوءمدیریت‌ها و وجود موانع غلط و ساختارهای معیوب است که سیستم را بیش از آن چیزی که تصور می‌شد پیچیده کرده است؛ البته بروکراسی‌های اضافی که هم زمینه فساد و تخلف را به وجود آورده که می‌تواند این فرصت خدمت‌گذاری را کم‌رنگ کند.