پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

طوفان شن و گردغبار بار دیگر وارد شهرهای اردن، عراق و سوریه شده و آسمان برخی شهرهای را به رنگ سرخ درآورده است.

ساعتی پیش یک دستگاه سمند با پلاک مرکز استان در حاشیه روستا اقدام به سرقت و جاگذاری یک راس گاو و فرار به سمت اهواز نمودند که با تلاش و طی تعقیب و گریز سرانجام مردم موفق به دستگیری سارقان شدند.

سازمان فاوای شهرداری تهران با همکاری نهادهای مسئول در حال بررسی ابعاد موضوع و اقدامات پیشگیرانه برای حفظ کیفیت خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان است.

سازمان هواشناسی: در ساعات بعدازظهر و اوایل شب پنجشنبه 12 خرداد تا شنبه 14 خرداد، در برخی مناطق شمال غرب کشور شاهد مخاطره رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد بارش تگرگ و در ارتفاعات البرز مرکزی نیز گاهی رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت خواهیم بود.

وزیر میراث فرهنگی گفت: عمده مسائل مردم در محلات با تصمیمات درست قابل حل است متاسفانه روش اداری پوسیده که یادگار از نظام تابوت بوده است هم‌چنان در جامعه مانده است و تمامی اقدامات باید با اجازه مسئولین انجام شود.

در خصوص تغییر ساعات کاری اداری نیز مباحثی در دولت مطرح بوده و از تیرماه این طرح اجرا خواهد شد تا در مصرف برق صرفه‌جویی شود.

پیگیری‌های حقوقی و اداری از طریق نهادهای نظارتی در موارد ترک فعل مسئولین در حوزه عفاف و حجاب که از تاریخ 16/11/1400 آغاز شده است.

خلیلیان استاندار خوزستان: بررسی کارشناسان حاکی از نبود پایداری لازم در بقایای به جا مانده از متروپل است. نظر کارشناسان راه و شهرسازی و نظام مهندسی و رصد لحظه ای رفتار ساختمان متروپل آبادان نشان می دهد که بقایای ریزش نکرده‌ی آن پایداری لازم را ندارد.

لحظه ریزش ساختمان متروپل از زاویه کافه روبه روی ساختمان را ببینید.

سیاه گوش حیوان عجیبی‌است. در گربه‌سانان جز باهوش‌ترین‌هاست و البته او را با پرش پرواز مانندش می‌شناسند.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که فواید بالقوه قهوه برای سلامتی، حتی اگر مقداری شکر به آن اضافه شود، همچنان باقی است.

با توجه به مطالبات ایثارگران تصویب آیین‌نامه‌های قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در دولت آغاز شده است و این آیین نامه‌ها پس از ابلاغ و تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه اجرایی می‌شود.

پدرام سلطانی از این که «در اوج تاریخی قیمت‌های نفتی در یک کشور نفتی شاهد بازاری چنین ملتهب و مردمی پریشان احوال هستیم» ابراز شگفتی کرده و آن را «پدیده‌ای نادر» دانسته است.

لک لک‌ها از جمله پرندگان مهاجری هستند که با شروع فصل سرما در عرض‌های شمالی، به سوی مناطق جنوبی و گرمسیر مهاجرت کرده و مدتی را جهت استراحت، تغذیه، جوجه آوری و زمستان گذرانی در کلنی‌های دشت بیلو و روستای دره تفی حاشیه دریاچه زریبار مریوان به سر می‌برند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان: نیروهای بهداشت محیط به صورت مکرر بر سلامت فضای حادثه نظارت داشته و کیفیت بهداشتی آب و غذای توزیع‌شده را پایش می‌کنند.

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان پارسیان گفت: طرح فروش کیلویی نان در 35 نانوایی لواش این شهرستان اجرا شد.