شنبه 21 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

اجتماعی وب‌گاه عصر ایران

دو روز پیش اعلام شد علی دایی اسطوره فوتبال ایران کارخانه فولاد بردسیر کرمان را که در آستانه ورشکستگی و تعطیلی بود، خرید تا این کارخانه به فعالیت و حیات خود ادامه دهد و 2 هزار نفر بیکار نشوند. اما دایی در یک استوری خرید کارخانه را تکذیب کرده است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر: اگر فرهنگ گذشت، صبوری و صلح و سازش در کشور نهادینه شود از وقوع بسیاری از جرایم و آسیب‌ها‌ی اجتماعی جلوگیری می‌شود.

فرمانده انتظامی استان البرز: متهمان در تحقیقات تکمیلی کارآگاهان به 100 فقره سرقت دریچه فاضلاب و 7 فقره سرقت اماکن خصوصی با همدستی 3 نفر دیگر اقرار کردند.

این بار ترافیکی در لاین جنوبی جاده کرج - چالوس از محدوده شهرستانک تا انتهای تونل البرز نیمه سنگین است.

احمد ساعی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم تحقیقات درگذشت.

پس از انتشار خبر، رسانه ماهواره ای اینترنشنال و کانال های ضدانقلاب با بازنشر آن، اقدام به عملیات روانی درباره این خبر کردند.

توصیه می‌شود افرادی که سابقه بیماری قلبی و تنفسی دارند از حضور و فعالیت در محل ساختمان فروریخته متروپل دوری کنند.

پس از حضور ماموران در محل، شکار غیر مجاز این خرس تایید و پرونده به منظور پیگیری به مراجع قضایی ارجاع شد.

اجساد سایر جانباختگان حادثه جهت بررسی و تایید هویت به پزشکی قانونی انتقال داده شد و اقدامات قانونی در این خصوص انجام شده است.

علی بهادری جهرمی سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت رئیسی است.

اجتماع خانوادگی «سلام فرمانده» عصر امروز پنجشنبه ساعت 17 با حضور پر شور مردم در ورزشگاه آزادی برگزار شد.

هر ساله موزه‌های سراسر کشور در روزهای رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، شهادت حضرت امام علی (ع)، تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، شهادت امام جعفر صادق (ع) و رحلت امام خمینی (ره) تعطیل است.

به گفته احمدوند، سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» در دو بخش مجازی و فیزیکی به طور همزمان با حضور 2800 ناشر داخلی و همچنین 190 ناشر خارجی در 70 غرفه از بیست‌ویکم اردیبهشت تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه 1401 در مصلی امام خمینی (ره) برگزار و بخش مجازی تا دوم خرداد ماه 1401 در سامانه ketab.ir میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی بود.

صداوسیمای آبادان بابت اعتماد به مصاحبه‌کننده عذرخواهی کرد.

عملیات آواربرداری و امدادرسانی در محل حادثه ساختمان فروریخته متروپل آبادان همچنان ادامه دارد. کار عملیات به شب سوم رسیده و وارد بامداد چهارمین روز شده است، اما همچنان گفته می‌شود معلوم نیست چند نفر زیر آوار گرفتار مانده‌اند و تاکنون جان باختن 18 نفر اعلام شده است.

پویش «سلام فرمانده» با حضور «ابوذر روحی» مداح اهل بیت (ع) و مسئول گروه سرود «سلام فرمانده» برگزار می شود.