جمعه 18 مهر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

این در حالی است که مرحله سوم کالابرگ برای دهک های اول تا سوم از 7 تیرماه با اعتبار 500 هزار تومانی آغاز شده بود.

گذار به دموکراسی در تایوان، برخلاف بسیاری از نقاط جهان، بدون خشونت گسترده، کودتا یا بی‌ثباتی انجام شد. این گذار، ترکیبی از اصلاح‌طلبی درون‌حزبی، فشار جامعه مدنی، و حمایت تدریجی نهادهای غربی بود.

این بسته برای تاب‌آوری صنایع و استمرار تولید با اولویت صنایع مرتبط با معیشت مردم؛ تدوین و ابلاغ شده است.

در بین محصولات تولیدی سایپا، خانواده X200 شامل تیبا، کوییک و ساینا، سهم برجسته‌ای در درآمدزایی داشته‌اند. در خردادماه امسال، فروش 9052 دستگاه از این محصولات درآمدی بالغ بر 3015 میلیارد تومان برای سایپا ایجاد کرده که 34.9 درصد از کل درآمد ماهانه شرکت را تشکیل می‌دهد.

با تأیید وزیر امور اقتصادی و دارایی و پیشنهاد صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، بخشودگی کامل جرایم بیمه شخص ثالث از امروز 16 تیرماه 1404 به مدت یک ماه اجرایی شد. این فرصت طلایی برای دارندگان وسایل نقلیه بدون بیمه‌نامه است تا بدون پرداخت جریمه، پوشش بیمه‌ای خودروی خود را تکمیل کنند.

براساس اعلام بیمه مرکزی، شرکت بیمه ملت موفق شد برای هفتمین سال پیاپی، مجوز قبولی اتکایی از خارج کشور را دریافت کند.

این ارزش پورتفو مربوط به پورتفوی سهام عدالت به ارزش اسمی 532 هزار تومانی است که عمده سهامداران عدالت در این دسته قرار دارند.

آسمان کشور بر روی پروازهای داخلی و خارجی باز شده است و بسیاری از شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی اقدام به انجام پروازهای داخلی و خارجی می‌کنند اما هنوز بسیاری از مسافران نتوانسته‌اند مبالغ بلیت خود را دریافت کنند.

حسین خوش‌اقبال با بیان اینکه در ماه‌های اخیر مشکلاتی در زمینه تنوع قیمت نان، کیفیت آرد و رعایت استاندارد‌های بهداشتی در برخی واحد‌های نانوایی گزارش شده است، افزود: در همین راستا فرمانداری تهران با همکاری دستگاه‌های نظارتی، برنامه‌های بازرسی مستمری را در دستور کار قرار داده است.

متقاضیان خرید پیکاپ موسو گرند - خان می‌توانند از روز دوشنبه 16 تا پایان روز 31 تیرماه اقدام کنند.

این افزایش قیمت، یک روند سنواتی است که معمولا در خردادماه هر سال با مصوبه شورای عالی ترابری اعمال می‌شود، اما امسال به دلیل شرایط خاص کشور، با تأخیر اجرا شد.

وزارت کشور 15 تیر 1404 را آخرین مهلت خروج اتباع غیرمجاز از ایران اعلام کرده است. این موضوع باعث شده برخی واحدهای تولیدی با چالش مواجه شوند.

حسین خوش‌اقبال با بیان اینکه در ماه‌های اخیر مشکلاتی در زمینه تنوع قیمت نان، کیفیت آرد و رعایت استانداردهای بهداشتی در برخی واحدهای نانوایی گزارش شده است، افزود: در همین راستا فرمانداری تهران با همکاری دستگاه‌های نظارتی، برنامه‌های بازرسی مستمری را در دستور کار قرار داده است.

وزیر نیرو از آغاز فراخوان ملی برای توسعه سامانه‌های خورشیدی پشت‌بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده خبر داد.

جعفری همچنین از 11 هزار و 146 گوشت گوشت مرغ تهیه می‌شود که به سایر استان‌ها و 34 هزار و 320 قطعه مرغ زنده به استان‌ها خبر داد.

تعلیق کامل 20 روزه‌ی پروازهای تجاری بر فراز ایران خسارتی بالغ بر 9600 میلیارد تومان به اقتصاد کشور وارد کرده است.