چهارشنبه 10 دی 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

گروه خودروسازی سایپا با حضور پرقدرت در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو ایران در تبریز، تازه‌ترین محصولات خود از جمله اطلس اتوماتیک و سهند اتوماتیک را به نمایش می‌گذارد.

به گفته سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، گوشت بوقلمون و بلدرچین در رسته ماکیان و ماهی و میگو در رسته آبزیان 4 قلم اضافه شده به فهرست کالاهای اساسی برای خرید خانوارهای دهک اول تا هفتم است.

سه منطقه اصلی به‌عنوان حوزه‌های هدف تعیین شده‌اند که حوضه آبریز دریاچه ارومیه وحوضه آبریز زاینده‌رود جز اهداف قرار گرفته که منافع آن مشمول چند استان می‌شود همچنین در خراسان رضوی نیز این طرح مورد هدف قرار گرفته است.

امروز دوشنبه 14 مهر 1404 آخرین فرصت متقاضیان برای واریز وجه پنجمین مرحله پیش‌فروش سکه طلا به‌روش حراج است؛ فردا سه‌شنبه، قیمت‌های پیشنهادی در سامانه معاملات سکه ثبت می‌شود.

طبق داده‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، منطقه آزاد ماکو در رتبه‌بندی عملکردی کشور در میان ضعیف‌ترین مناطق قرار گرفته است. این نتیجه، بیانگر افت شاخص‌های کلیدی مانند جذب سرمایه خارجی، ظرفیت صادرات غیرنفتی و ارزش افزوده پروژه‌هاست

برخلاف شهریورماه که مجموع یارانه نقدی و کالابرگ برای دهک‌های پایین به حدود 900 هزار تومان می‌رسید، در مهرماه تنها یارانه نقدی ثابت به حساب خانوارها واریز خواهد شد.

در حالی که استفاده از پول نقد در سراسر اروپا رو به کاهش است اما بیش از نیمی از کل پرداخت‌های اروپا هنوز با اسکناس انجام می‌شود.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.92 درصد افزایش به 3921 دلار و 47 سنت رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 94 سنت معادل 1.46 درصد افزایش به 65 دلار و 47 سنت رسید.

در ام جی4 جدید؛ کالیبراسیون تعلیق تمایل به نرمی دارد تا جذب ضربه ها بهبود یابد، اما کنترل محدود بر میرایی باعث حرکات عمودی محسوس و تکان های طولی روی سطوح ناهموار می شود. در خیابان های شهری با ناهمواری خفیف، سیستم تعلیق عملکرد قابل قبولی دارد اما پس از برخورد با دست اندازهای بزرگ تر، زمان بیشتری برای پایدار شدن نیاز دارد که در مقایسه با پلتفرم قبلی با محرک عقب، حس سواری کم ثبات تری ارائه...

در سال 1403 نیز عنوان "مرد فولاد ایران" به وی تعلق گرفته بود.

سفیر نروژ ضمن اشاره به وضعیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور خود، توانمندی شرکت‌های نروژی در طراحی، ساخت و بهره‌برداری از نیروگاه‌های بادی فراساحل و خورشیدی و برخی پروژه‌های اجرا شده در کشورهای همسایه ایران را تشریح کرد.

ثبت نام آیفون 17 در فهرست گمرک نشان‌دهنده آغاز ورود محدود این دستگاه از مسیرهای مسافری است؛ روالی که پیش از عرضه رسمی یا واردات به‌صورت انبوه، آغاز می‌شود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات با انتقاد از نبود حمایت‌های صادراتی، گفت: ترکیه با حمایت‌های مالی و لجستیکی از تولیدکنندگان خود، بازارهای مهم منطقه‌ای را از دست تولیدکنندگان ایرانی خارج کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از رسیدن سطح ذخایر گازوئیل نیروگاه‌ها به 3.2 میلیارد لیتر خبر داد و گفت: با توجه به ذخایر در انبارهای پخش، در مجموع حدود 2.5 میلیارد لیتر نسبت به سال گذشته نفت‌گاز بیشتری ذخیره‌سازی کرده ایم.

کشورهای آسیایی مانند ویتنام، چین و کره جنوبی نیز اینترنت پرسرعت را با قیمت‌های پایین، برخی به قیمت اندک پنج سنت به ازای هر مگابیت در ثانیه، ارائه می‌دهند.