شنبه 1 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

گزارش کلی از کمپین شام راحت شرکت کشت و صنعت روژین تاک بخوانید.

در روش غیرحضوری دریافت تسهیلات، وثایق بانکی نیز که شامل سفته و گواهی کسر از حقوق می شود کاملا به صورت الکترونکی و در بستر همراه بانک و اینترنت انجام می‌شود.

بخش زیادی از گوشت و مرغ‌های موجود در این انبار به علت فقدان محیط مناسب سردخانه‌ای فاسد و غیرقابل استفاده شده بود، در این رابطه 2 متهم دستگیر و به جرم ارتکابی معترف شدند.

گزینه «مدیریت مالی شخصی»، امکان جالب دیگر بله برای کاربران است که برای نخستین بار در سیستم بانکی امکان دریافت گزارش مالی نموداری و گزارش مالی متنی را برای کاربران فراهم کرده است.

اما وقتی نیستیم و مسئولیت با ما نیست چه کنیم؟ شهرداری فعلی می‌توانست پروانه ندهد و یا شرط و شروط بگذارد و یا با مالک به مذاکره بنشیند وراضیش کند که تخریب نکند.

طی بیانیه‌ای که پس از این دیدار منتشر شد دو طرف در خصوص مسائل لجستیکی مربوط به انتقال گاز از طریق بنادر قطر به عراق در سفر کوتاه کریم به دوحه بحث و گفتگو کردند.

وزیر اقتصاد با بیان این که در حال حاضر سه بانک دولتی خصوصی و قرض الحسنه این خدمات اینترنتی را ارایه می‌دهند گفت: بانک ملی، بانک قرض الحسنه رسالت و بانک آینده از فردا به صورت برخط و 24 ساعته سفته صادر می‌کنند.

به گفته این مقام مسئول هرگونه افزایش قیمت بدون طی مراحل یاد شده فاقد وجاهت بوده و برخورد قانونی لازم در این خصوص انجام می‌شود.

این در حالی است که دولت در لایحه بودجه سال آینده بند مربوط به وام ازدواج را حذف کرده و تصمیم‌گیری درباره چگونگی پرداخت تسهیلات تکلیفی از جمله وام ازدواج را به عهده هیئت وزیران گذاشته بود.

گروه دیگری که سود سهام عدالت برای آنها واریز نشده، شماره حسابی که ارایه داده‌اند مسدود است و نمی‌توان سود سهام را به این حساب‌ها واریز کرد.

رئیس عدلیه همچنین تاکید کرد در قوه قضاییه هم عزم، جزم خواهد بود که با سرعت گزارشات تحقیق و تفحص به نتیجه برسد.

پیش بینی می شود از اوایل اسفند ماه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آتی کشور در صحن علنی مجلس آغاز شود.

این اتفاق در دوره آقای احمدی‌نژاد بود و طرح نیاز به چند میلیون دلار اعتبار داشت، ما انتظار داشتیم که دولت در تامین این اعتبار مساعدت کند اما این اتفاق رخ نداد و همه آن بر عهده بخش خصوصی بود و طرح پیش نرفت.

افرادی که تا یک اسفند این سهام را دارند می‌تواند سود خود را دریافت کنند و اگر قبل از این تاریخ سهم خود را به فروش برسانند سودی دریافت نخواهند کرد.

در سایت‌ها و فضای مجازی هنوز نظارت به خوبی فضای واقعی نیست و مردم درباره چگونگی پیگیری مشکلات پس از خرید از این فضاها ابهام دارند بنابراین بهتر است از جایی خرید شود که در صورت بروز مشکل بتوان رصد کرد.

نکته دوم پیش‌بینی رشد اقتصادی 8 درصد است. این رقم هشت درصد هم گویی مقدس شده است، و از سال 1368 تا کنون در همه برنامه‌های توسعه رقم 8 درصد را به عنوان رشد سالانه در نظر گرفته‌اند.