جمعه 25 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

طرفداران محاکمه حسن روحانی و محمدجواد ظریف پنجشنبه در میدان ولیعصر تجمع می‌کنند.

عراق برای واردات گاز ال ان جی (گاز طبیعی مایع شده) از قطر یا عمان، با شرکت امریکایی برای ساخت و راه اندازی ایستگاه شناور ورود و تبدیل گاز قرار دارد امضا کرده است.

دین که اساسش بر رعایت کرامت ذاتی انسان و حفظ جان و مال و آبروی او استوار است، در تاریخ توسط ریاکاران معمولاً به چیزهای بسیار نازلی تقلیل داده شده است، اما شاید این نخستین بار در تاریخ اسلام باشد که دیانت به رنگ سیاه فروکاهیده می‌شود!

همسر دکتر فقهی هم این موضوع را در کامنتی تایید می‌کند و می‌نویسد با اینکه می‌دانستند اسم دکتر در لیست ترور است، اما هیچ کاری برای او نکردند.

گاه یک نوآوری در نام‌گذاری، می‌تواند نقش بسزائی در دیپلماسی عمومی داشته باشد و افتتاح ایستگاه متروی مریم مقدس (س) این گونه است.

شنبه گذشته برخی از اعضای کمیته رفع فیلتر شورای عالی فضای مجازی با پیشنهاد رفع فیلتر از تلگرام، اینستاگرام و یوتیوب مخالفت کردند. سخنگوی دولت روزی گفته بود: «من فکر می‌کنم اسرائیل هم از فیلترینگ ما بدش نمی‌آید».

سابقه و سرنوشت دو دولت روحانی و رئیسی در مقابل دیدگان جامعه و شخص پزشکیان است. درس عبرتی که او نمی خواهد تکرار کند / ایده وفاق پزشکیان براساس درک وی از واقعیت های حکمرانی و ساختار سیاسی ایران شکل گرفته است.

غریب آبادی افزود: تفاهم شد نشست کمیساران آب دو کشور در سریع ترین زمان ممکن در ایران برای بررسی این مسائل با رویکردی همکاری گرایانه و در چارچوب اجرای تعهدات، برگزار شود.

رسانه‌های ژاپنی می‌گویند انگیزه او کینه شخصی از کلیسای اتحاد بوده است؛ فرقه‌ای که مادرش میلیون‌ها ین به آن اهدا کرده و باعث فروپاشی مالی خانواده‌شان شده بود.

حماس از میانجیگران ضامن توافق خواست تا بلافاصله برای اعمال فشار بر اشغالگران، مهار تشدید تنش وحشیانه علیه غیر نظامیان در نوار غزه و نیز توقف نقض‌های جدی توافق آتش‌بس و وادار کردن آن به پایبندی به تمام مفاد آن، اقدام کنند.

خبرنگار تلویزیون خبری «الجزیره» گزارش داد که رژیم صهیونیستی حملات هوایی علیه غرب شهر غزه انجام داده و توپخانه‌های رژیم صهیونیستی نیز شرق «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.

نکته حائز اهمیت این انتخابات عدم اعتماد شهرداران کشور به علیرضا زاکانی شهردار تهران بود که از بین آرا مأخوذه با کسب تنها 9 رای شکست سنگینی را متحمل شد.

دانشمندان ناسا با رادار UAVSAR، کمپ سنتری را در عمق 100 فوتی زیر یخ‌های گرینلند کشف کردند. این پایگاه، با 9,800 فوت تونل، به ظاهر مرکز تحقیقاتی بود، اما برای نگهداری موشک‌های هسته‌ای جنگ سرد طراحی شده بود. با وجود هدف نظامی، تحقیقات اینجا به درک اقلیم باستانی زمین یاری رساند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: «این تصمیم نه‌تنها بیانگر ایمان راسخ و کرامت روحی است، بلکه نمونه‌ای روشن از تربیت انسانی و ارزش‌های اخلاقی در جامعه به شمار می‌آید. از درگاه خداوند برای شما خانواده محترم و سایر بازماندگان صبر و سلامتی و برای روح آن جوان نخبه و عزیز، آرامش در جوار رحمت الهی مسئلت دارم».

در وضعیت فعلی این نکته آشکار شده که اسرائیل با آتش‌بس کنونی شبیه به یک سوئیچ رفتار می کند. آن را هر زمان که بخواهد روشن یا خاموش می کند. روز یکشنبه گذشته، اسرائیل مجددا بمباران ها علیه نوار غزه را از سر گرفت و روز دوشنبه دوباره به فضای آتش‌بس برگشت. اسرائیل به نحوی رفتار می کند که گویی زندگی مردم فلسطین هیچ ارزشی ندارد.

علی لاریجانی بر ضرورت تعمیق همکاری‌ها در حوزه‌های امنیتی، دفاعی، سیاسی و به‌ویژه اقتصادی تأکید کرد و از مواضع دولت پاکستان در جریان جنگ 12 روزه ایران و رژیم صهیونیستی قدردانی نمود و آن را نشانه‌ای از درک مشترک نسبت به واقعیات راهبردی منطقه دانست.