شنبه 30 خرداد 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

کشورهای عضو بریکس از پیشنهاد ایران برای ایجاد سکویی (پلتفرم) مشترک برای تبادل داده های ماهواره ای اعضا استقبال کردند.

بمب اتمی که آمریکا روی شهر هیروشیما انداخت، 11 کیلومتر مربع را تخریب کرد که تنها 2 کیلومتر مربع بیشتر از تخریب موشکی است که ایران شلیک کرده و یک نفر از اسرائیل آمده و درباره اش حرف زده است!

آقای کدخدایی گفته عروسک لبوبو بازار اروپا را گرفته ولی نتوانستیم اسلام را به جوانان منتقل کنیم. در این نوشته اما آمده: خودتان را دست‌کم نگیرید. لبوبو که یک عروسک است و دو روز دیگر از مد می‌افتد. اختراع شما بسیار شگرف‌تر است و آن همانا نظارت استصوابی است که نه در قانون اساسی آمده و نه در وصیت‌نامه امام خمینی در توصیه به شورای نگهبان و با آن هم کثیری را از حق انتخاب شدن محروم کردید و...

اگر می خواهیم چاه را توسعه دهیم، باید قبل آن یک نفر پاسخ دهد که اگر منابع چاه تمام شد چه کاری قرار است انجام دهیم؟ بنابراین به هیچ وجه نباید چاه های شهری را توسعه داد. چاه‌ها یک سرمایه 100 میلیون ساله هستند.

کیهان: «در تصمیمی عجیب، مدیران مسئول رسانه‌ها از دریافت هدیه روز خبرنگار حذف شدند و حذف آنها از فهرست دریافت‌کنندگان هدیه، انتقادات زیادی را به همراه داشت.»

از وزیر جنگ آمریکا تا روز کفاره یهودیان ارتدوکس

ظاهراً از نگاه برخی جریان‌های سیاسی در ایران "برخورد هوشمندانه" خوب است اما برای همسایه!

تا پیش از این برآورد می‌شد که جمعا 4 نفر در ایران، حزب الله و حماس از عملیات 7اکتبر مطلع بودند

دادستان‌ها، پرل برای انجام مأموریت‌هایی برای اپراتور ایرانی خود به سراسر اسرائیل سفر کرده، از خانه هالوی فیلمبرداری و در مورد ترتیبات امنیتی اطراف محل سکونت بن گویر اطلاعات جمع‌آوری کرده است. متهم تا آنجا پیش رفته که اجاره آپارتمانی در نزدیکی خانه‌های هالوی و بن گویر را برای جاسوسی طولانی مدت از آنها در نظر گرفته است.

واکنش علی‌اصغر نخعی‌راد، نماینده مردم مشهد در مجلس به اظهارات ظفرقندی: موضع گیری خلاف منافع ملی وزیر بهداشت واظهار نظر ناصواب او علیه روسیه، حکایت از بیماری مزمن وی دارد.

از سال 2018 تا زمان شهادتش، شیخ قاووق مسئول امنیت پیشگیری بود. سهیل الحسینی نیز مسئول انجام ماموریت‌های امنیتی از سوی حاج عماد مغنیه بود. شهید سید حسن نصرالله سید سهیل الحسینی را مامور پیگیری بحران اقتصادی در لبنان کرده بود.

درگذشت همسر مومنه و بزرگوارتان را به جناب‌عالی و بازماندگان تسلیت عرض می‌کنم و ضمن ابراز همدردی، از درگاه خداوند متعال برای آن فقیده سعیده رحمت و رضوان الهی و برای جناب‌عالی و عموم بازماندگان معزز صبر و سلامتی مسئلت دارم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه درباره فعال شدن " اسنپ بک" از سوی اروپایی ها و بازگشت تحریم های بین المللی تصریح کرد: اسنپ بک تحریم های فعلی را افزایش نمی‌دهد و از این بیشتر نمی‌شود.

سردار رادان با تأکید بر این که قدرت واقعی تنها با ابزارهای نظامی به دست نمی‌آید، گفت: اگر بین قوای مسلح و مردم فاصله باشد، این قوای مسلح حتی اگر به پیشرفته‌ترین سلاح‌های دنیا هم مجهز باشند، محکوم به شکست هستند.

او از اسرائیلی‌ها خواست که با احتیاط در جشن‌های سوکوت آینده که از دوشنبه شب آغاز می‌شود و 7 روز ادامه دارد، جشن بگیرند: "با خانواده و دوستان وقت بگذرانید، اما مراقب باشید و به فضاهای محافظت‌شده نزدیک باشید."

از حاکمیت انتظار می رود، خود را از سیطره شیوه‌های کهنه و نسل غیر منعطف و جامانده سیاستمداران فعلی چرخه معیوب قدرت رهایی بخشیده و عرصه را به سرعت در همه سطوح به روی تمام ایرانیان به ویژه جوانان خلاق بگشاید، بی‌عدالتی و فساد را مهار کند و حکمرانی بر پایه «خردسالاری» را جایگزین فرد‌سالاری و باندسالاری نماید.