سه‌شنبه 2 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

«گفت‌وگوی تمدن‌ها» به ابتکار ایران و پس از سخنرانی رئیس جمهور وقت جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به موضوعی جهانی تبدیل شد. سازمان ملل متحد در سال 1377 شمسی (سال 2001 میلادی) را سال «گفت وگوی تمدن ها» اعلام کرد.

پزشکیان با تأکید بر اهمیت اجرای این پروژه‌های بزرگ ملی در حکمرانی هوشمند و داده‌محور اظهار داشت: پس از تکمیل این پروژه‌ها، تمامی وزارتخانه‌ها و نهادها موظف خواهند شد هرگونه خدمات به مردم را بر مبنای «نشان‌گذاری مکان‌محور» و «اتصال کد پستی به کد ملی» ارائه دهند.

موسی احمدی خاطرنشان کرد: «هنگامی که طرف‌های غربی به تعهدات خود در قبال برجام پایبند نباشند و به جای وفاداری به توافق، به ابزارهای غیرقانونی مانند مکانیسم ماشه متوسل شوند، دیگر دلیلی برای باقی ماندن ایران در NPT وجود ندارد.»

نصب چنین سامانه‌ای روی یک هواپیمای VIP نشان‌دهنده توجه ویژه لهستان به حفاظت از مقامات عالی در شرایط تهدیدات امنیتی است.

نوجوان 18 ساله اوکراینی با استفاده از پرینت سه‌بعدی و نمونه‌سازی سریع، گلوله‌هایی برای شاتگن و مهمات پرتابه‌ای برای نارنجک‌انداز ساخت که قادر به شکار پهپادهای کوچک و FPV در بردهای نزدیک هستند.

هر چند توقع اصلی از رییس جمهوری این است که در چند روز باقی‌مانده در تهران یا نیویورک تدبیری برای از کار انداختن ماشه و بازنگشتن تحریم‌ها بیندیشد اما اگر تقدیرمان چنین شد و باز گرفتار و در واقع گرفتارتر شدیم دست‌کم پولی را که هرز می‌رود و صرف ایجاد شغل و مقام برای یک عده خاص شده تا به اسم بنیاد و نهاد فلان دور هم جمع شوند و حقوق و مزایا بگیرند حذف کند و به کالابرگ اختصاص دهد.

کسی انتظار ندارد که به اسرائیل اعلان جنگ بدهند ولی دست کم می توانند، در حالیکه کودکان غزه از گرسنگی جان می دهند، از ارسال کمک های غذائی به اسرائیل خودداری کنند. یا، در حالیکه تظاهرات ضد صهیونیستی پایتخت ها و شهرهای جهان غرب را در بر گرفته، به ملت های خود اجازه تظاهرات بدهند. ویا روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کنند و از توافق ابراهام خارج شوند.

ونزوئلا روز جمعه آمریکا را به برپایی «جنگ اعلام‌نشده» در دریای کارائیب متهم کرد و از سازمان ملل خواست تحقیقاتی را درباره حملات مرگبار این کشور به قایق‌های ونزوئلایی انجام دهد.

سردار معروفی ادامه داد: در این دوران، تمامی اقشار ملت ایران با استقامت و ازخودگذشتگی برای تحکیم نهاد انقلاب اسلامی ایستادگی کردند تا اسلام و انقلاب اسلامی جاودانه بماند.

احمد زیدآبادی نوشت: هفته جاری به معنای واقعی کلمه حیاتی است و استفاده یا عدم‌استفاده از این فرصت، آینده کشور را به دو مسیر کاملاً متفاوت هدایت خواهد کرد.

یک دهه زمان، سرمایه و امید ملت، در جاده‌ای صرف شد که از ابتدا رهبر انقلاب گفته بود پایان ندارد. و امروز اسنپ‌بک، میخ آخر بر تابوت برجام است؛ رویایی که برای مردم «هیچ» نداشت، جز یک تجربه تلخ اما درس‌آموز؛ اعتماد به غرب، اشتباهی تکرارنشدنی است.

در این موقعیت امکان به نتیجه رسیدن یک توافق برد - برد برای ایران بسیار ضعیف است، اما همچنان برخی از فانتزی‌گرایان اصلاح‌طلب، تصور می‌کنند اگر پزشکیان دیداری مستقیم با ترامپ داشته باشد، رسیدن به یک توافق دور از ذهن نخواهد بود.

مایک والتز همچنین گفته بود: بازرسان آژانس باید به ایران بازگردند.

تجربه دفاع مقدس اول و دوم نشان داده است "بازدارندگی مؤثر، محصول آمادگی دائمی، خلاقیت در طراحی راهبرد، تاکتیک و عملیات در نبرد با دشمنان و توسعه مستمر فناوری‌ها و سامانه‌های پیشرفته دفاعی و نظامی در همه عرصه‌ها است.

اگر قرار است با اتهام دروغین سلاح هسته‌ای دوباره تحت تحریم‌های سازمان ملل قرار بگیریم چرا باید در این جنگل بی‌در و پیکر که حرف اول و آخر در آن فقط حرف زور است از داشتن سلاح هسته‌ای محروم باشیم؟!

نکته مهم این است که بخشی از این پول‌های بادآورده، صرف پرداخت رشوه به کارکنان بانک‌ها و دوایر دولتی می‌شد. این پول‌ها را باید جزو «هزینه فساد چای دبش» حساب کرد. زیرا با این هزینه‌ها که البته منابع آن هم باز از پول مردم بود، چرخه فساد و تخصیص ارز تضمین می‌شد. براساس گزارش «میزان» شرکت چای دبش یک «مسئول پرداخت رشوه» هم داشت که وظیفه‌اش تطمیع و رشوه‌دهی بود.