دوشنبه 26 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

کارشناسان نظامی می‌گویند این سامانه‌ها بخشی از راهبرد چین برای ایجاد «شبکه چندلایه حمله زیرآبی» هستند و با پهپادهای هوایی و شناورهای سطحی هوش‌مصنوعی، عملیات هماهنگ سه‌بعدی انجام می‌دهند.

لوکورنو که متحد نزدیک ماکرون است روز یکشنبه بعد از طی چند هفته رایزنی با احزاب سیاسی کشورش وزیران کابینه‌اش را معرفی کرد و قرار بود بعد از ظهر امروز اولین جلسه را با این کابینه جدید برگزار کند.

پیشتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس در لندن گفت که واشنگتن در تلاش است تا پایگاه هوایی بگرام را از طالبان پس بگیرد، اگرچه جزئیات مذاکرات تاکنون محرمانه مانده است.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، با احتساب آمار جدید، شمار شهدای کلی حملات این رژیم از هفتم اکتبر 2023 تاکنون به 67 هزار و 160 شهید و 169 هزار و 679 مجروح رسیده است.

کالاس در پایان با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مدعی شد: «ما می‌توانیم با همکاری یکدیگر اطمینان حاصل کنیم که ایران به شریکی مسئول تبدیل شود.»

دریافت نوبل صلح برای شخصیت ترامپ نوعی تشفی خاطر و یک نوع "تراپی" ذهنی و روانی است و عدم دریافت آن دستمایه ای برای او خواهد شد تا در سخنرانی ها در برابر حامیانش چهره ای حق به جانب و فردی که به تنهایی جلوی عالم و آدم ایستاده و هیچ کس قدر اقدامات فوق العاده عالی! او را نمی داند، معرفی می کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم بیان داشت: تاکید مؤکد دارم که مقامات قضایی ذی‌صلاح در کنترل بازار، بویژه بازار مرتبط با اقلام ضروری زندگی مردم، به مسئولان مربوطه در کشور یاری و مساعدت رسانند و با احتکار، قاطعانه مقابله کنند؛ همچنین در مبارزه و مقابله با عناصری که امنیت روانی مردم را مخدوش می‌سازند و به ناهنجاری‌های اجتماعی دامن می‌زنند و این ناهنجاری‌ها...

در بیانیه این حزب عنوان شده است: «هیئتی از حزب سیاسی روسیه متحد به رهبری دیمیتری مدودف به دعوت کمیته مرکزی حزب کارگران کره از کره شمالی بازدید خواهد کرد و در مراسم بزرگداشت هشتادمین سال تأسیس 80 این حزب شرکت خواهد نمود.»

در این جلسه، وزیر اطلاعات گزارشی از تحولات داخلی و خارجی ارائه کرد و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز نقطه نظرات خود را در موضوعات مختلف بیان کردند.

این مقام قضایی تصریح کرد: رسیدگی به پرونده‌های جاسوسان و عوامل نفوذ طبق قانون و با رعایت دقت در دستور کار دادگستری کل استان هرمزگان قرار دارد و در صورت اثبات فعل مجرمانه و نقش این افراد، قاطعانه با آنها برخورد خواهد شد.

به نوشته وال‌استریت ژورنال، هدف از دستور دونالد ترامپ برای احیای «فشار حداکثری» به ایران از فوریه امسال، «به صفر رساندن» صادرات نفت ایران بود تا تهران وادار شود از برنامه هسته‌ای خود عقب‌نشینی کند.

وی گفت: بررسی ابعاد مختلف این جنگ 12 روزه، نیازمند تحقیق و پژوهش بسیاری است و دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش باید در این زمینه به طور جدی آن را مورد مطالعه قرار دهد. ما یک جنگ ترکیبی را از نزدیک لمس کردیم و از این تجربه منحصر به فرد بایستی حداکثر استفاده بعمل آید.

تکرار می‌کنم که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه برای مذاکره التماس نمی‌کند. مذاکره امری دوسویه است که تصمیم‌گیری درباره آن باید با اطمینان از تأمین منافع ملی صورت گیرد. همان‌گونه که حراست از امنیت و منافع ملی اهمیت دارد، صیانت از عزت ملی نیز برای ما حیاتی است.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی از یک ناوشکن پنج هزار تنی رونمایی کرد.

می‌گویند اگر فیلترینگ برداشته شود امنیت ما به خطر می‌افتد. در حالی که شاهد هستیم اسرائیلی‌ها به صراحت اعلام می‌کنند فیلترشکن‌های بزرگی که اکثر مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند، صهیونیستی هستند.

کواکبیان در مصاحبه با برنامه 20 تیر 1404 شبکه خبر، ادعای هم‌خوابگی 120 نفر از مسئولان کشور با خانم کاترین شکدم را مطرح کرده بود. او در دفاعیات امروز خود در دادگاه گفت که اعتراف می‌کنم اشتباه کردم و عذرخواهی می‌کنم. هیات منصفه 24 شهریور گذشته نیز کواکبیان را در مورد پرونده ادعاهای «ارتباط جنسی کاترین شکدم» در مصاحبه با روزنامه همشهری مجرم شناخت و مستحق تخفیف ندانست.