شنبه 31 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

بهترین زمان استعفا برای‌آنکه هم اثر این اقدام در افکار عمومی بیشتر شود و هم بهانه را از قطبی‌سازان بگیرد، بعد از اعلام خبر رسمی بازداشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی بود. انجام این اقدام در آن برهه زمانی علاوه بر اینکه اثبات می‌کرد که اجازه نخواهد داد به‌خاطر یک خطا هزینه‌هایی متوجه نظام حکمرانی شود.

انتظار این نیست که اصول و معیارها تغییر کنند ولی شیوه‌ها قطعاً باید دستخوش تغییر و تحول اساسی شوند. اگر تصور این باشد که مطرح شدن چهره‌های متفاوت و بر سر زبان‌ها افتادن نام‌های خاص می‌توانند مشکلی را حل کنند، این خود آغاز اشتباه است. دستور کار باید تغییر کند، افراطی گری باید جای خود را به اعتدال بدهد، عمل باید جای شعار را بگیرد و واقع‌بینی باید جانشین خیال‌پردازی شود.

البته، احتمال دیگری هم هست که شاید رعایت حال او شده و دستور داده‌اند که صدیقی استعفا دهد؛ درغیراین‌صورت عزل می‌شد. گرچه این احتمال کم نیست؛ ولی اگر چنین باشد، باید گفت این نحوه استعفا دادن بدترین وضعیت ممکن است و تا زمانی که مجبور نشده و با توجیهی بی‌ربط با واقعیت پیدا نکرده؛ استعفا نداده‌اند.

مسعود پزشکیان که به دعوت رسمی آقای «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان به این کشور سفر کرده بود، شامگاه امروز یکشنبه 12 مرداد، پس از انجام دیدارها و رایزنی‌های دوجانبه، اسلام‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد.

بنده رفتم به شاه گفتم که ما چنین فکری کردیم و نقشه‌ای کشیدیم و شاه هم مقداری خندید. گفت: «خیلی خوب.».

از رئیس جمهور محترم جناب آصف علی زرداری و برادر گرانقدرم شهباز شریف و سایر مقامات سیاسی و نظامی پاکستان قدردانی می‌کنم.

ایران دنبال این است که به یک نوع توافق با آمریکا برسد که در حد نیازهای علمی خودش بتواند غنی‌سازی کند، که الآن نرسیده است.

وزیر سابق دفاع گفت: باید این موضوع به‌طور کامل توسط دشمنان ما فهم شود که ایران در مقابل تکرار تجاوزات می‌تواند اقداماتی انجام دهد که تاکنون نکرده است و دستش در این زمینه باز است.

مسجدالاقصی به عنوان قبله‌گاه نخستین مسلمانان احترام ویژه‌ای در بین مسلمانان و مردم فلسطین دارد و فرقه صهیونیستی حاکم بر فلسطین اشغالی با بی‌حرمتی نسبت به این مکان مقدس در صدد تغییر هویت اسلامی و تاریخی قدس شریف، تحریک احساسات مسلمانان جهان و تشدید تنش در فلسطین اشغالی است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی درباره تاکید فرمانده کل قوا بر آمادگی نیروهای مسلح، تصریح کرد: این یک اصل در همه ارتش‌های دنیاست که کشوری که صلح می‌خواهد باید برای جنگ آماده باشد؛ پشتوانه صلح، اقتدار و آمادگی است و بدون آن‌ها نمی‌توان انتظار آرامش و امنیت داشت.

شورای دفاع طرح‌های دفاعی و ارتقای توانمندی‌های نیروهای مسلح را به صورت متمرکز بررسی می‌کند.

قطعا در این مدت کوتاه هم توانمندی و استطاعتی که به‌وجود آمده، بسیار خوب بوده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

موضع جمهوری اسلامی ایران درباره نامشروع بودن رژیم صهیونیستی کاملاً روشن است اما اگر ایران اقداماتی در حوزه حقوقی و قضائی انجام دهد، هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند ایران بخشی از رژیم صهیونیستی را در یکی از اقدامات خود به‌رسمیت شناخته است.

در طول جنگ 12 روزه اسرائیل با ایران در ماه ژوئن، حوادث مشابه زیادی در سراسر اسرائیل گزارش شده است. پلیس اسرائیل در 23 ژوئن اعلام کرد که 3 نفر از ساکنان شهرک بات یام را به ظن مسدود کردن دسترسی به پناهگاه ها دستگیر کرده است.

محمد اتابک، وزیر صمت فعلی، با شعار «جهش تولید» رای اعتماد گرفت، اما به دلیل فقدان تجربه در خودروسازی و پیشینه در مهندسی عمران و صنایع معدنی، ناظران پیش‌بینی چالش‌هایی در این حوزه کردند.

گزارش ها حاکی از کاهش 41 درصدی ترافیک فرودگاهی در مهم ترین شهر تفریحی آمریکا یعنی لاس وگاس است. آمریکا در سال 2025 بیش از 12.5 میلیارد دلار از درآمد گردشگری خود را از دست می دهد.