دوشنبه 8 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سخنگوی وزارت خارجه بر اینکه «آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آن‌ها را به زیر صفر رساند»، تأکید کرد و گفت: «حمله غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران در میانه روند دیپلماتیک با هیچ معیار حقوقی، اخلاقی یا سیاسی قابل‌توجیه نیست و بر اساس منشور ملل متحد، مصداق دقیق عمل تجاوزکارانه است.»

از زمان برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی در تاریخ 7 آذرماه 1403، رژیم اسرائیل حدود 3 هزار و 700 بار آتش بس را نقض کرده است که موجب شهید یا مجروح شدن هزاران انسان بی گناه گردیده است.

عارف در ادامه با تاکید بر اینکه امروز هیچ اختلافی میان میدان و دیپلماسی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ممکن است اختلاف‌نظرهایی در فرایند تصمیم‌گیری وجود داشته باشد ولی وقتی تصمیمی نهایی و تصویب شد، دیگر اختلاف‌ها پایان می‌یابد. دولت با هیچ جریانی در داخل حاکمیت، اختلافی ندارد. اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است.

الجولانی، رئیس جمهور سوریه، مورد استقبال یعقوب ایوبوف، معاون اول نخست وزیر آذربایجان، فریز رضایف، معاون وزیر امور خارجه و دیگر مقامات قرار گرفت.

محمد مخبر معاون اول دولت سیزدهم درباره راهکارهای حفظ وحدت ملی گفت: مردم و مسئولین خصوصاً خواص باید با دلسوزی کمک کنند تا این انسجام همچنان ادامه پیدا کند و ان‌شاءالله قوی‌تر هم شود.

از سیل آمریکا تا جشنواره سان فرمین

دهها کشور از قاره های آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین این هفته در پایتخت کلمبیا گردهم می آیند، تا مصونیت اسرائیل را به چالش کشیده راهکارهای عملی مجازات این رژیم در قبال نقض قوانین بین المللی را به مورد بحث و اجرا بگذارند.

ماده واحده «الزام پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور» که در جلسه 919 مورخ 1404/03/13 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه 532 شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ برای اجراء ابلاغ شد.

وی افزود: قوه قضاییه مصمم است که پرونده متهمان و وطن فروشان که برای دشمن فعالیت کردند را رسیدگی کند و هیچ اغماضی ندارد و اجازه نمی دهد این پرونده ها مشمول اطاله دادرسی شود. شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.

وی با اشاره به چهارمین حضور میدانی خود در مرز دوغارون افزود: امروز به همراه معاون محترم رئیس‌جمهور از روند خروج اتباع در اردوگاه‌ها بازدید کردیم، با مهاجران در مسیر اسکان و انتقال گفت‌وگو داشتیم، و حقیقتاً گله‌مندی خاصی از سوی آن‌ها نشنیدیم. هرچه بود تشکر بود از خدمت‌رسانی‌ها و مهمان‌نوازی مردم ایران.

وی افزود: هدف دشمن این بود که با کشتن فرماندهان و دانشمندان و به نوعی تصمیم‌گیران ما در ارکان سیاسی و نظامی، اتاق فرمان و مدیریت را از هم بپاشند. آن‌ها می‌خواستند توان غنی‌سازی صلح‌آمیز هسته‌ای و توان موشکی ما را نابود کنند. همچنین برنامه‌ریزی کرده بودند با ایجاد ترور و وحشت، مسئولان سیاسی و نظامی ما را مانند مدل لبنان به پناهگاه ببرند و به نوعی زندگی مخفی داشته باشند.

لاوروف ادامه داد: ما نسبت به سوءاستفاده از این روابط برای ایجاد آنها علیه هر کسی، از جمله کره شمالی و روسیه هشدار می‌دهیم.

خروج اتباع در روزهای اخیر از مرزهای ایران روند صعودی داشته است. وضعیت هم اکنون خروج اتباع از مرز دوغارون را ببینید:

ترامپ نوشت: «وزیر جنگ، پیت هگست، امروز صبح در فاکس‌نیوز عالی بود. درباره سلاح‌های مدرن و جنگ‌افزار صحبت می‌کرد.»

فقدان چشم‌انداز، جامعه را در وضعیتی از تعلیق و بلاتکلیفی مزمن گرفتار کرده است؛ آینده مبهم، بی‌تصمیمی یا کندی در تصمیم‌گیری، زندگی روزمره مردم را مختل کرده است. کسی نمی‌داند آینده نزدیک چه می‌شود؟

حجت‌الاسلام علی طائب تحصیلکرده رشته مکانیک دانشگاه علم و صنعت بود که در میانه تحصیل تصمیم به ورود به حوزه علمیه گرفت. او در دوران جنگ معاون تبلیغات سپاه بود و مسئولیت‌هایی از جمله جانشینی قرارگاه رمضان، تاسیس و مدیریت دانشکده شهید محلاتی قم، مشاور رئیس ستاد مشترک سپاه، نمایندگی رهبری انقلاب در قرارگاه ثارالله تهران را هم تجربه کرد.