سه‌شنبه 9 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

ساختارهای نظامی و دفاعی ما در صورت نیاز برای چندین سال جنگ مدام با دشمن آماده‌اند و این آمادگی باید به مردم هم منتقل شود. البته در این زمینه دولت وظایف جدی در تامین مایحتاج ضروری و کالاهای اساسی دارد که باید به وظیفه خود به سرعت عمل کند. در این زمینه خوب است وزارتخانه‌های اقتصادی و حتی هیئت دولت یک ستاد اقتصادی خاص شرایط جنگی ایجاد کنند و اجازه ندهند تصمیم ها، طولانی و بی اثر شود.

جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور، با دستور بررسی صلاحیت سیدعلی مدنی زاده برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

مدنی زاده توانست با 171 رای موافق، 67 رای مخالف، 8 رای ممتنع از مجموع 246 نماینده حاضر، از مجلس رای اعتماد بگیرد.

جنگ اخیر ایران و اسراییل، صرفاً تبادل آتشی در دوردست میان دو طرف نیست، بلکه طلیعه‌ای از ظهور نظم جدیدی در منطقه است که ترتیبات سیاسی و امنیتی جدیدی را حاکم خواهد کرد. امریکا با شراکت راهبردی با اسرائیل، هزینه بزرگی خواهد داد که مهم‌ترین آن از دست دادن نقش کلیدی خود در نظم آینده منطقه است.

به همین دلیل انتظار می‌رود این روزها که باشگاه‌هایی، چون استقلال و پرسپولیس همچنان در حال مانور دادن روی جذب بازیکن و مربی خارجی هستند و صحبت‌هایی که در خصوص تخفیف قابل توجه برخی بازیکنان خارجی به باشگاه‌های ایرانی شنیده می‌شود، فدراسیون با نظارتی سفت و سخت مانع از اقدامات ناکارآمد برخی مدیران شود که عادت دارند به اخذ تصمیمات چالش‌برانگیز.

اگر جنگ ادامه یابد، وضعیت برای نتانیاهو بدتر و بدتر خواهد شد. او اشتباه کرد و در تله ایران گرفتار شد. البته ایران بسیار تلاش کرد که جنگی رخ ندهد و اسرائیل با هزاران زخم نابود شود، اما برای احتمال وقوع جنگ نیز چنان برنامه‌ریزی کرد که هر خطای اسرائیل به نابودی آن منجر شود.

حکمت حاجیف، دستیار علیف دوباره خواستار همراهی ارمنستان برای ایجاد کریدور زنگزور شد. رفتارهای اخیر باکو شک و تردید تحلیلگران کشورهای همسایه و به‌خصوص روسیه را برانگیخته است. کارینه گیورگیان، تحلیلگر مشهور روسیه، پنجشنبه هشدار داد: اگر به‌زودی باکو همراه ترکیه عملیات نظامی را برای تصرف بخشی از خاک ارمنستان، جایی که مرز بین ارمنستان و ایران قرار دارد، آغاز کند، تعجب نخواهم کرد.

این حملات را به صورت راهبردی نتیجه ایده "توافق به هر قیمت" در طول یکسال گذشته میدانیم. ایده‌ای که متوجه خطر تضعیف حزب‌ا... لبنان و سقوط نظام اسد در سوریه نبود و می‌پنداشت که با تصویب پالرمو توافق با غرب را تسریع می‌بخشد؛ ایده‌ای که غلط بودن آن در بامداد جمعه مشخص شد.

نتانیاهو ستون ساختمان توهمش را در ایران روی پایگاه مردمی ضد انقلاب استوار کرده است و با این توهم دست به اقدامی‌زده که حالا سرکنگبینش صفرا فزوده است.

قطع شدن مذاکره و ابتر ماندن آن، خواست اسراییل است که بعد از کارشکنی‌های سیاسی و تبلیغاتی حالا به جنگ برای ایجاد اخلال در آن متوسل شده است.

هر کسی در این کشور خلاف آنچه که رهبری اعلام کردند موضع‌گیری کند و حرف بزند، هیچ جایگاهی در سیاست جمهوری اسلامی ندارد؛ در نتیجه آنچه که رهبری اعلام کرده است سیاست مسلم نظام و جمهوری اسلامی است.

براساس مستندات موجود در پرونده، معدوم اسماعیل فکری در طول ارتباط با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش داشته است اطلاعات دارای طبقه‌بندی از جمله مکان‌ها و مقرهای حساس، اطلاعات افراد خاص، ماموریت‌های سازمانی و... را از طریق ارتباط امن به افسر موساد برساند.

ایران اکنون در جنگ، دست بالا را دارد و می‌تواند بر خواسته‌های خود در مذاکرات با آمریکا با قدرت پافشاری کند.

قالیباف افزود: کابوس شب‌های گذشته رژیم صهیونیستی و شعله‌ای که بر جان عاملان و آمران جنایت‌های رژیم صهیونیستی افتاده است تا پشیمانی و تنبیه متجاوز ادامه خواهد یافت؛ فرزندان ایران روزگارتان را تاریک خواهند کرد و شما بیچاره خواهید شد و دنیا بیچارگی‌تان را به نظاره خواهند نشست.

این ابتکارات و قابلیت‌ها منجر به اصابت موفق حداکثری موشک‌ها به اهداف در سرزمین‌های اشغالی با وجود حمایت‌های همه جانبه آمریکا و قدرت‌های غربی و در اختیار داشتن به روزترین و جدیدترین فناوری دفاعی می‌باشد.