یک‌شنبه 26 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

آیا ما هم در اطراف خود اُوه داریم؟ یک غول سرسخت چوبی که وقتی لازم باشد به سوی ما خم شود و یاری‌مان کند؟

برنده نوبل ادبیات 2022 که روز پنج‌شنبه توسط آکادمی سوئدی اعلام شد، باز هم یک نویسنده و استاد دانشگاه فرانسوی‌ست که به پاس «جسارت و دقت در آشکار کردن ریشه‌ها، بیگانگی‌ها و محدودیت‌های جمعی حافظه شخصی» این جایزه را از آن خود کرده است.

موقعی که می‌بینم با این سرعت پُست گذاشته می‌شود، مثل اینکه من آمدم چیزی درخواست کنم. در حالیکه من تا الان که 81 سالم، رانتی از جایی نگرفته ام.

این رویداد از 27 مهر تا 2 آبان 1401 (19 تا 24 اکتبر 2022) برگزار می‌شود.

انداختن پول در مزار شخصیت‌ها، رسمی است که پایه مستندی ندارد و معمولا با نیت و براساس باورهای شخصی، مبلغی اهدا می‌شود.

شهرام شهریار که این تصاویر را منتشر کرده گفته که این ساختمان، 14مهرماه در روز تهران تخریب شده است

طبق تاریخ منتشرشده روی عکس، این دیدار بعدازظهر روز پنج‌شنبه 14 مهرماه 1401 انجام شده که ضرغامی آن را به همراه روایت کوتاهی از گفت‌وگوی صورت گرفته در این دیدار، در توئیتر که فیلتر شده، منتشر کرده است.

خانم انگر گفت که دریافت کنندگان همچنین به دلیل تلاش‌هایشان برای مستندسازی «جنایات جنگی، نقض حقوق بشر و سوء استفاده از قدرت» مورد ستایش قرار گرفته‌اند.

صداوسیما و خصوصا تلویزیون فعلی با توجه به جمیع جهات، دریافتی و انرژی که به خود اختصاص داده است یک شکست مطلق است.

پس از توافق آلک بالدوین با خانواده هالینا هاچینز فیلمبرداری که سر صحنه فیلمبرداری فیلم «زنگار» توسط وی به قتل رسید، این پروژه به تهیه‌کنندگی همسر مقتول ادامه می‌یابد.

از جمله کتاب‌های این نویسنده و استاد دانشگاه به «شرم»، «یک زن»، «جایگاه»، «آن دختر دیگر» می‌توان اشاره کرد. کتاب «جایگاه» در سال 1984 جایزه ادبی «رنودو» را برای این نویسنده به ارمغان آورد.

برخی آثار این نویسنده 82 ساله در ایران هم ترجمه و منتشر شده که می توان به " جایگاه، سال‌ها، یک زن و شرم " اشاره کرد

سریال «آنتن» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سید ابراهیم عامریان که از چهارشنبه دو هفته‌ی پیش در سایت نماوا منتشر شده بود توقیف شد.

صاحبان اثر، علاقه چندانی به دیده شدن فیلم در شرایط کنونی ندارند و به همین دلیل، بلیت‌فروشی اینترنتی برای این اثر صورت نگرفته است تا جنگ جهانی سوم با کمترین میزان تبلیغ، نمایش محدود یک هفته‌ای خود را به پایان رساند.

آقای میرباقری به من گفت یک خبر خوب برایت دارم ولی نمی گفت آن خبر چیست؟ تا این که فهمیدم نقش معاویه را روی خود من نوشته است.

پرونده علیه این بازیگر 63 ساله بر اتهامات مطرح شده از سوی «آنتونی رپ» بازیگر نمایش موزیکال «رانت» در برادوی متمرکز است که پنج سال پیش علناً «اسپیسی» را به تجاوز جنسی به او در سنین نوجوانی متهم کرد.