یک‌شنبه 26 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

نیما تارخ پسر این هنرمند، این خبر را طی تماس خبرنگار ایسنا تایید کرد.

صبح روز چهارشنبه فعالیت سینماها با اکران سه فیلم «ملاقات خصوصی»، «گیج‌گاه» و «خط استوا» آغاز خواهد شد.

موزه‌ها در روز سه‌شنبه، پنجم مهرماه که با شهادت امام رضا (ع) همزمان است، مطابق با تقویم سالانه باز هستند و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصمیم دیگری را در این‌باره اعلام نکرده است.

فهرست نامزدهای اولیه شاخه شامل 15 فیلم در تاریخ 21 دسامبر 2022 (30 آذر) و 5 نامزدهای نهایی نیز روز 24 ژانویه 2023 (4 بهمن) معرفی می‌شوند.

«سن‌اومر» داستان یک رمان‌نویس باردار را روایت می‌کند که وارد ماجرای محاکمه زن جوان سنگالی می‌شود که به کشتن دختر 15ماهه‌اش متهم شده است.

امین تارخ، بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون چند روزی است که به علت سکته قلبی در یکی از بیمارستان های تهران بستری است.

دیوانه از قفس پرید در سال 1976 برنده پنج جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد برای جک نیکلسون شد.

سه فیلم پرفروش امسال همچنان «انفرادی»، «سگ بند» و «علف‌زار» هستند که البته به نظر می رسد ممکن است در هفته‌های آینده «علف‌زار» جای خود را به فیلم‌های دیگری بدهد.

تغییرات در مجری و ساختار «اعجوبه‌ها» نیز باعث نشد این مسابقه با استقبال مخاطبان فراوانی مواجه شود. «زوجی‌نو» نیز وضعیتی مشابه «اعجوبه‌ها» دارد.

قسمت سوم سه‌گانه تاریخی عاشقانه و محبوب «تالار گرگ» که به زندگی «‌توماس کرامول» صدر اعظم هنری هشتم پرداخته‌، با عنوان «آینه و نور» در سال 2020 توسط انتشارات «هارپر کالینز» منتشر شد.

احمد شاملو (21 آذر 1304 - 2 مرداد 1379)

به بهانه اول مهر زادروز غزل سرای بزرگ معاصر ابیاتی از او که هم به پلنگ و جهیدن اشاره دارد و همب ه گل های شکفته و مرده شاید حلقه وصل موضوعات نامرتبط باشد....

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی: این آثار شامل یک قطعه سکه زرین روم باستان منسوب به ژولیوس سزار، یک قطعه سکه مفرغین درهم الیمایی و قطعات یک ظرف مرمرین است که همه این اشیا دارای اصالت تاریخی و متعلق به دوران سلوکی اشکانی هستند.

تهیه کننده برنامه دورهمی: همانطور که مطلع هستید سری پنجم از برنامه دورهمی در 125 قسمت تولید شده است. از قسمت سی و چهارم به بعد ما از حضور چهره‌های برتر در مسابقه استفاده کردیم که برنامه جذاب‌تر باشد و شکل دورهمی‌های قبل حفظ شود؛ خدا را شکر برنامه بسیار جذاب‌تر شد و مورد توجه و استقبال بیشتر بینندگان قرار گرفت.

سباط جنب خانه معین‌التجار، مربوط به اوایل دوره قاجار و در اهواز، در قسمتی از بازار قدیمی این شهر واقع شده است. این اثر در هشتم دی 1378 با شماره 2548 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.