دوشنبه 5 خرداد 1404

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

تیم والیبال پیکان قهرمان مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا شد.

پیکان با شکست رقیب ژاپنی قهرمان مسابقات والیبال باشگاه‌های آسیا شد.

پیمان اکبری سرمربی پیکان این دیدار را با سعید معروف، اروین انگاپت، نیمیر عبدالعزیز، پوریا فیاضی، آرمین تشکری و محمدرضا حضرت‌پور آغاز کرد و حمزه زرینی هم به تناوب به کار گرفته می‌شد.

او با انتشار پستی اعلام کرد که در 25 اردیبهشت و در ساعت 9 صبح به اورست رسیده است.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: طبق مقررات باید 30 درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شده، ابتدا مسوولان برگزاری توضیح دهند آیا این تعداد تماشاگر 30 درصد ورزشگاه بود؟ اگر یک نفر حاضر شد بگویید این 30 درصد رعایت شده است دیگر هیچ خواسته‌ای نداریم.

شهدابی‌های که با شکست روز گذشته مقابل سانتوری سانت بردز ژاپن، 24 ساعت بسیار سخت را پشت سر گذاشته بودند در این دیار با تمام قوا و برای کسب یک پیروزی قاطع به میدان آمدند و موفق هم بودند.

در حال حاضر استادیوم نهایی نشده است. صحبت‌های کامل درمورد بازی کردن انجام شده و هر دو طرف مایل به برگزاری این مسابقه هستند اما هنوز زمین مشخص نشده است.»

با وجود اینکه بالسینی چندین بار به روش‌های مختلف نسبت به شرایط گلایه کرده بود، اما هیچ واکنشی از مسئولان فدراسیون که ادعا می‌کنند از جنس این رشته هستند ندید و حالا تصمیم گرفته تا از تیم ملی ایران جدا شود

ممکن است در سفرمان به کانادا حاشیه‌هایی ایجاد شود ولی ما سفیر صلح هستیم.

اعضای تیم پرسپولیس حدود 180 دقیقه در رختکن ورزشگاه حبس شدند تا با آرام شدن وضعیت بتوانند از رختکن خارج شده و در نهایت راهی فرودگاه تبریز شوند.

دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم اراک در هفته بیست‌و هشتم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد.

باشگاه پرسپولیس در واکنش به نیمه کاره ماندن دیدار با تراکتور، مدعی شد: "سنگ‌اندازی‌ها از همان زمان ورود پرسپولیس به ورزشگاه شروع شد. در حالی که یحیی گل‌محمدی به همراه دستیارش عسگری مشغول بازدید زمین و کیفیت چمن بودند به سمت آنها سنگ پرتاب شد که به پهلوی عسگری برخورد کرد.

عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال: نمی‌توانم الان به جزئیات چیزی بگویم تا هفته آینده که گزارش داور و نماینده بازی به دست‌مان برسد.

جواد ششگلانی: 30 هزار بلیت برای بازی فروخته شده بود اما متأسفانه هواداران قبل از بازی هجوم آورده و نتوانسته بودند جلوی ورود هواداران به ورزشگاه را بگیرند.

پس از چند بار توقف بازی به دلیل پرتاب اشیا و جو ملتهب روی سکوهای استادیوم یادگار امام، داور بازی تصمیم گرفت بازی را متوقف کند و بازیکنان را به رختکن فرستاد.

تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 20 در ورزشگاه یادگار امام تبریز میهمان تراکتور است.