دوشنبه 19 مرداد 1405

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

فنلاند با شکست فرانسه، قهرمان دو دوره اخیر المپیک، شگفتی بزرگی در والیبال قهرمانی جهان رقم زد.

فدراسیون فوتبال روسیه با انتشار پوستری به صورت رسمی اعلام کرد که تیم ملی این کشور در دیداری دوستانه میزبان تیم ملی فوتبال ایران خواهد بود.

تیم ملی والیبال فرانسه، در دومین دیدار خود از مسابقات قهرمانی جهان 2025، با نتیجه 3 بر 2 مقابل فنلاند تن به شکست داد تا یکی از بزرگترین شگفتی‌های این مسابقات رقم بخورد.

کشتی آزاد ایران پیش از این 5 مرتبه موفق به کسب عنوان قهرمانی جهان شده که آخرین مرتبه آن نیز 12 سال پیش و در جریان رقابت‌های جهانی 2013 مجارستان بوده است.

مهدی قایدی، وینگر ایرانی تیم النصر امارات، پس از مصدومیت شدید از ناحیه پا، دو ماه از میادین دور خواهد بود. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که قایدی پس از یک دوره طولانی مصدومیت به تازگی به ترکیب تیمش بازگشته بود.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، برای چندمین بار درگیر مسائل فوتبال شده است. این بار، فدراسیون فوتبال از او خواسته تا برای تیم ملی رقیب تدارکاتی پیدا کند.

لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، به دلیل مصدومیت در دیدار حساس این تیم مقابل نیوکاسل در لیگ قهرمانان اروپا، غایب خواهد بود. طبق گزارش رسانه‌های اسپانیایی، تنها یک معجزه می‌تواند او را به این بازی مهم برساند.

در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان 2025 در زاگرب کرواسی، محمد نخودی دارنده دو مدال نقره و دو برنز جهان در دیدار رده بندی برابر جبرییل گادژیف از آذربایجان به روی تشک رفت و در پایان در یک مبارزه سخت با نتیجه 4 بر 2 به برتری رسید و صاحب مدال برنز جهان شد.

رحمان در نیمه نهایی با هموطن خود رو به رو می شود.

در سومین روز از رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب، نمایندگان ایران نتایج امیدوارکننده‌ای کسب کردند.

شکیل اونیل، اسطوره NBA، با ابراز تأسف از رابطه‌اش با کوبی برایانت، فاش کرد که پس از درگذشت این ستاره، هر ماه با مادر او تماس می‌گیرد تا از حال او باخبر شود. اونیل هدف خود را «ایجاد لبخند بر صورت او» عنوان کرد.

تیم فوتبال استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان شکست خورد. این باخت در حالی رقم خورد که آبی‌پوشان با ریخت‌وپاش‌های دلاری، لقب گران‌ترین تیم فصل را یدک می‌کشند و این نتیجه، زنگ خطر را برای ساپینتو و هواداران به صدا درآورده است.

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، با انتقاد از عملکرد مدیران قبلی، از تصمیم برای شکایت از آن‌ها خبر داد. وی همچنین با اشاره به تقویت تیم، از هواداران خواست برای کسب قهرمانی متحد باشند.

باشگاه پرسپولیس که با کمبود بازیکن در پست مدافع چپ روبروست، با نظر وحید هاشمیان به دنبال جذب یک بازیکن آزاد در این پست است.

امیرحسین زارع به هدف یک ساله خود رسید و بعد از اینکه در المپیک نتوانست به مدال طلا برسد این بار در مسابقات جهانی دوباره طلایی شد تا دوباره پادشاه سنگین‌وزن‌های دنیا باشد.

امیرحسین زارع، کشتی‌گیر سنگین‌وزن ایران، با نمایشی مقتدرانه، سومین مدال طلای جهانی خود را در وزن 125 کیلوگرم به دست آورد.