یک‌شنبه 21 بهمن 1403

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

فدراسیون قرارداد اولیه را به وزارت ورزش فرستاده بودند و همانطور که مهدی تاج گفت با نظر وزیر بند غرامت سه ماه اضافه شد. بعد آن پرانتز بحث برانگیز (یا یک مبلغ مشخص پس از فسخ قرارداد) به قرارداد اضافه شده و پس از این اتفاق قرارداد برای وزارت ورزش ارسال نشد.

باید بپذیریم که این قرارداد بد بسته شده است. در پیش‌نویس این قرارداد نکات زیادی وجود داشته است. ویلموتس پذیرفته که حقوق خود را دریافت کرده و می خواهد از ما غرامت بگیرد.

طبق یک حساب سرانگشتی و براساس قیمت یورو در بازار ایران، فدراسیون فوتبال موظف به پرداخت 165 میلیارد تومان به حساب سرمربی بلژیکی سابق تیم ملی است.

باشگاه ایتالیایی به خاطر یک سال باقی مانده قرارداد مدافع ایرانی آماده پرداخت یک و نیم میلیون یورو است. در شرایط کنونی مذاکرات در جریان است و مبلغ انتقال محل اختلاف طرفین است.

. با جدایی بیرانوند پرسپولیس گزینه‌های مختلفی را برای جانشینی او بررسی کرد و در نهایت یحیی گل‌محمدی رای به حضور لک داد.

در شهر خودرو من اجازه نمی‌دهم که حتی بزرگتر از مهدی رحمتی هم با وجود اینکه تمام آنها برای من قابل احترام هستند، خودشان را از باشگاه بزرگتر ببینند و به باشگاه بی احترامی کنند.

وکیل سرمربی پیشین پرسپولیس در مواجهه با این پرسش که «آیا اصلا پیشنهادی رسمی از جانب باشگاه تراکتور دریافت کرده‌اید؟»، خاطرنشان کرد: خیر، پیشنهادی رسمی از جانب باشگاه تراکتور به ما نشده است.

در جدیدترین خبر در این زمینه امروز سایت «dirio de notcias» پرتغال خبر داد: باشگاه پورتو برای جذب طارمی با ریوآوه به توافق رسیده و مهاجم ایرانی در یک قدمی امضای قرارداد با باشگاه بزرگ پرتغالی است.

نمی‌دانم چرا نمی‌گویند جرم من چه چیزی بوده که پس از 30 سال آبروی مرا بردند، آن هم کسی که میان استقلالی‌ها و پرسپولیسی‌ها عزت و احترامی دارد.

در گذشته پورحسن، رئیس سابق سازمان لیگ گفت به تیم قهرمان پول می‌دهیم که این اتفاق هم رخ نداد. متاسفانه تمام نگاه و انرژی فدراسیون صرف تیم‌های ملی می‌شود. من هم افتخار می‌کنم که تیم ملی موفق باشد، اما در این بین نباید باشگاه‌ها فراموش شوند. نگرانی و دغدغه بازیکنان تیم ملی را باشگاه‌ها برطرف می‌کنند، چون فدراسیون پولی به آنها نمی‌دهد.