چهارشنبه 24 بهمن 1403

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

بسیاری از افرادی که این روزها در نکوهش توهین به زنان و دختران گریبان چاک می‌کنند وقتی پای فوتبال وسط می‌آید انگار تمام سخنان گهربارشان فراموش‌شان می‌شود و رکیک‌ترین دشنام‌های جنسی را نثار زن و دختر و مادر و همسر بازیکنان می‌کنند.

. فکر می‌کنم تا اولین بازی مقابل پیکان بتوانیم به 100 درصد آمادگی برسیم هرچند که بازی بسیار سختی خواهد بود. قطعا تیم پیکان هم با همه توان به مصاف ما خواهد آمد اما ما تا این مسابقه به آمادگی کامل خواهیم رسید و بدون مشکل مقابل آنها بازی خواهیم کرد.

من از روبرتو دی متئو تا آخر عمرم متنفر خواهم ماند. هر مربی دیگری بجای او به پتروف که سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشته بود احترام می‌گذاشت.

در شرایط فعلی همه چیز خوب است، فقط همین را می توانم بگویم.

کادرفنی استقلال 3 بازی دوستانه را با 3 تیم لیگ یکی برنامه‌ریزی کرده بود، اما این بازی‌ها به تعویق می‌افتد.