چهارشنبه 24 بهمن 1403

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

این کمپ در آینده نزدیک به باشگاه استقلال تهران واگذار خواهد شد تا موجب تسریع در فرایند خصوصی سازی شود.

پیش از این نیز رسانه های اروپایی از توجه ناپولی، لاتزیو، ستهام، آرسنال، اورتون، اتلتیکو و سویا به مهاجم ایرانی زنیت خبر داده بودند.

سرمایه‌گذارهای ایرانی با چه پشتوانه‌ای و به چه نیتی در بازار محلی فوتبال ایران پول می‌ریزند؟ چرا یک نفر باید پول‌هایش را آتش بزند؟

استراماچونی سخت درصدد گرفتن غرامت قرارداد دوساله خود از استقلال باشد، اتفاقی که می‌تواند شوک بالغ بر 1/1 میلیون یورویی برای باشگاه ایرانی در پی داشته باشد.

مستندات این دو مجموعه ورزشی هنوز کامل نیست. تا زمانیکه مستندات کامل را اخذ نکنیم، ممکن است بحث افزایش سرمایه فقط از طریق این دارایی امکان پذیر نباشد. برند و علائم تجاری پرسپولیس ارزش گذاری شد و کارهای استقلال هم در حال انجام است.