دوشنبه 2 شهریور 1405

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

مهدی اولاد و نور محمد آرخی نمایندگان ایران در پرتاب وزنه بودند که مهدی اولاد با ثبت 14.43 به مدال طلا رسید.

وزیر ورزش و جوانان عملکرد فهیمه نعمت اللهی را ستود و برای این ورزشکار در آستانه اعزام به مسابقات جهانی آرزوی موفقیت کرد.

انتظار داریم فدراسیون به تیم ما کمک کند چون ما به همراه استقلال نماینده ایران هستیم و امیدواریم اجازه بدهند یک بازیکن خارجی جذب کنیم.

کمیته بین المللی پارالمپیک (IPC) روز یکشنبه گفت که رفاه و سلامت روانی دو ورزشکار تازه وارد افغانستان اولویت اصلی آن‌ها است و این دو در جریان بازی‌های پارالمپیک با رسانه‌ها صحبت نمی‌کنند

مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتوی پرتغال پس از پایان بازی دیشب تیمش مقابل آروکا پیراهن خود را به یکی از هواداران پورتو اهدا کرد.

در هفته چهارم رقابت های لیگ فوتبال پرتغال، دیشب پورتو 3 - 0 آروکا را شکست داد. در این بازی مهدی طارمی که از ابتدا در ترکیب پورتو حضور داشت، در دقیقه 34 گل دوم تیمش را به ثمر رساند.

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال به تصدی امضاء کنندگان ذیل تشکیل شده است و با توجه به محتویات پرونده ختم رسیدگی را اعلام و بشرح ذیل مبادرت به اصدار رای می نماید.

پرسپولیس طی روزهای گذشته دنبال جذب محمد آبشک 34 ساله بوده و استقلال هم در یک‌قدمی جذب لوسیانو پریرا قرار دارد؛ مهاجم 38 ساله فولاد.

ایران در روز چهارم با کسب یک مدال طلای روح‌الله رستمی در پارا وزنه‌برداری و مدال نقره امان‌الله پاپی در رشته پرتاب نیزه پارا دوومیدانی به رتبه بیست‌وپنجم صعود کرد.

، پاپی که مدال جهانی و آسیایی را نیز در کارنامه دارد، موفق شد، مدال نقره کلاس F57 پرتاب نیزه را با ثبت رکورد 49 متر و 56 سانتی متر به دست آورد. ورزشکار آذربایجان نیز ضمن شکستن رکورد دنیا، مدال طلا را به دست آورد و پرتابگر برزیل سوم شد.

روح الله رستمی اولین طلای پارالمپیک کاروان ایران در توکیو را کسب کرد.

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، این دیدار از ساعت 22:30 به وقت تهران در استادیوم پیشرفته و مدرن خلیفه قطر برگزار می شود که از ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی و دارای سیستم‌های خنک کننده است.

وقتی از مهرداد علیقارداشی (رئیس فدراسیون) شنیدم که برخی از بازیکنان تنیس روی میز ایران لژیونر هستند، خیلی خوشحال شدم. در تیم‌های آسیایی و اروپایی نماینده داریم و سهرابی قرار است ماه آینده عازم اشتوتگارت شود و این اتفاق مایه افتخار و خوشحالی ماست.»

همچنین برای اولین بار فیفا از 5 داور زن برای قضاوت جام جهانی مردان استفاده خواهد کرد.