ورزشی وبگاه عصر ایران
ورزشی وبگاه عصر ایران
این دو ورزشکار مهرداد زند و حمید سقایی بودند. نفر اول از دادن تست دوپینگ امتناع کرد و تست دوپینگ نفر دوم مثبت اعلام شد.
در حال حاضر هیچ بازیکن زیر 20 سالی در تیم ملی حضور ندارد، کما اینکه در دل مسابقات باشگاهی هم چنین بازیکنان دیده نمیشود.
این دو بازیکن که در تورنمنت مشهور بین منطقهای برای تیم مالپاس توپ میزدند، پس از ترک ورزشگاه لامارتین مورد حمله قرار گرفتند.
صفحه فارسی AFC با انتشار گل هایی از علی دایی نوشت: شاید رکورد اسطوره ایران، علی دایی، شکسته شود اما هیچ کسی نمی تواند گل های خاطرهانگیز و فوق العاده زیبای او را فراموش کند.
مهاجم افریقایی استقلال آماده بازگشت به ایران و حضور در تمرین استقلال است.
خود من همین امروز به وزیر محترم کشور نامه مینویسم و از وی میخواهم برای ما مجوزی صادر کند تا جمع بشویم تا این آقایان بدانند چند نفر هستید. صد و دویست نفر نیستیم.
به نظر من فنرباغچه یکی از باشگاه های بزرگ اروپا و جهان است. از من دعوت کردند و از این باشگاه دیدن کردم. با توجه به فرهنگ نزدیک مردم ترکیه احساس کردم کار در این تیم برای من راحت تر خواهد بود از طرفی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا حضور دارد و یکی از مدعیان اصلی برای قهرمانی در ترکیه است برای همین این تیم را انتخاب کردم.
مشخص نیست چرا فدراسیون بدنسازی بدون توجه به رعایت موارد قانونی در شرایط فعلی، اقدام به اعزام ورزشکاران به رقابت های گرجستان کرده است.
این لیگ روزهای داغتری هم خواهد داشت. فقط دعا کنیم وقتی بازبینی ویدیویی وجود ندارد داورها مرتکب خطاهای تاثیرگذار نشوند.
استقلال با این نتیجه 43 امتیازی شد تا از سپاهان و پرسپولیس بیشتر عقب نماند و رتبه سومش را هم مستحکمتر کند. گلگهر هم با 35 امتیاز در جایگاه پنجم قرار گرفت.
پرسپولیس با 51 امتیاز و یک بازی بیشتر به صدرجدول رسید و حالا در انتظار لغزش سپاهان است. مس رفسنجان نیز با 28 امتیاز در جایگاه نهم جدول باقی ماند.
البته این ورزشکار قرار بود در مسابقات تیمی المپیک که برای نخستین بار و بصورت آزمایشی برگزار می شود، برای ایران به میدان برود و امکان جاگزینی فرد دیگری به جای این ورزشکار وجود دارد.