چهارشنبه 4 شهریور 1405

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

نشریه اسپورت اکسپرس به کمک تمامی بازیکنان شاغل در لیگ روسیه اقدام به معرفی برترین بازیکن فصل جاری کرد و بر این اساس سردار آزمون مهاجم تیم فوتبال ایران توانست با 222 امتیاز به عنوان برترین بازیکن سال شناخته شود.

دراگان اسکوچیچ که به همراه دستیارانش مسابقات لیگ برتر را همانند لژیونرها زیر نظر دارند، در اردوی پیش رو که از فردا در کمپ تیم‌های ملی برپا می‌شود تنها یک بازیکن از استقلال انتخاب کرده و تنها مهدی قایدی از بین شاگردان فرهاد مجیدی انتخاب شده است.

پای عزیزی خادم هم به پرونده باز شد! علیپور، نماینده مجلس: در بازی دو تیم پیکان و سایپا بوی تبانی را احساس می کنیم.

این شکست درحالی اتفاق افتاد که مقصودلو با ریتینگ 2698 مقابل حریف خود با ریتینگ 2419 قرار گرفته بود. سه شطرنج باز دیگر ایران نیز روز گذشته شکست خوردند.

آن‌ها درخواست دارند که تا سال 2024 باید 30 درصد اعضای فدراسیون فوتبال و همچنین کادر رهبری باشگاه‌های فوتبال حرفه‌ای این کشور به زنان اختصاص یابد.