پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

هیات مدیره استقلال با استعفای امیرحسین فتحی موافقت و اسماعیل خلیل‌زاده را به عنوان سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال معرفی و منصوب کرد.

در چند روز آتی با توجه به بررسی وضعیت کاندید‌ها و برنامه‌های ارائه شده، هیات مدیره تصمیم نهایی را برای انتخاب مدیرعامل اتخاذ خواهد کرد. مدیرعامل انتخابی قرار است توسط هیات مدیره جهت انتصاب به وزیر ورزش معرفی شود.

در حال حاضر چیزی مشخص نیست و طی دو سه روز آینده حضور یا عدم حضورم در باشگاه استقلال مشخص خواهد شد.

مطابق قوانین فیفا، قراردادم به حالت تعلیق درآمده بود و دیگر نمی توانستم کار کنم. در این صورت، خطر رد صلاحیت مربیگری را داشتم.

جذاب‌ترین تقابل دو تیم در سال 2018 رقم خورد که الدوحیل موفق شد در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی پرسپولیس را شکست دهد اما در دیدار برگشت و در حالی که پرسپولیس در آزادی با یک گل از حریف عقب بود، در نیمه دوم شاگردان برانکو به بازی برگشتند و با 3 گل جلال حسینی، گل به خودی مدافع حریف و گادوین منشا ضمن شکست نماینده قطر راهی مرحله بعد شوند. تقابل دوباره دو تیم می‌تواند انگیزه خوبی برای نماینده...

جواد زرینچه که شب گذشته اعلام کرد دیگر در تمرینات این تیم شرکت نمی‌کند امروز به وعده خود عمل کرد و به محل تمرین آبی پوشان نرفت تا جدایی خود را رسمی کند.

امیرحسین فتحی در حالی وارد باشگاه استقلال شد که به جای خودروی شخصی با اسکورت ماموران انتظامی حضور یافت.

استقلال باید با برنده دیدار الفیصلی اردن و الکویت کویت دیدار کند و شهرخودرو هم به مصاف برنده دیدار چنای هند و الرفاع بحرین می‌رود.

ما باید صحبت می‌کردیم و تدابیری می‌اندیشیدیم. سؤال این است که چرا باید پاسپورت استراماچونی دستش باشد؟ این در حالی است که پاسپورت کی‌روش در دست نبی و درگاوصندوق بود. در سایپا هم به این صورت کار می کردیم.

«پائولو روبرتو دی کارمو» اولین بازیکن برزیلی بود که در سال 87 به این تیم پیوست. دی کارمو اولین و یکی از بی خاصیت ترین بازیکنان برزیلی تاریخ باشگاه پرسپولیس بود و آنقدر بی کیفیت بود که در زمان حضورش در این تیم تنها در 8 بازی رسمی به کار گرفته شد.

نمی‌دانم چرا در این سال‌ها اسمی از واعظ آشتیانی، قریب، اولیایی و خیلی‌های دیگر نمی‌آید اما همیشه فقط اسم بعضی از آدم‌ها در ورزشگاه صدا زده می‌شود. می‌دانید چرا اسم این نفراتی که من بالا نام بردم نیست به خاطر اینکه آنها آدم‌های صادقی هستند و نمی‌توانند در فوتبال کار کنند.