ورزشی وبگاه عصر ایران
ورزشی وبگاه عصر ایران
این خبر رسانه معتبر اماراتی درحالی است که شب گذشته سعد الحارثی، خبرنگار سعودی مدعی شده بود که فدراسیون امارات پیشنهادی وسوسه برانگیز به گابرئیل کالدرون، سرمربی پرسپولیس داده است.
نتایج هفته سیزدهم لیگ برتر، خصوصا پیروزی پرسپولیس برابر ذوب آهن و پیروزی استقلال برابر شهر خودرو، سوژه روزنامه های ورزشی است.
وقتی تیمی روز پنجشنبه میتواند 60 هزار هوادار را به ورزشگاه بیاورد یعنی بازیکنانش کار متفاوتی کردهاند. استراماچونی این روزها بیش از هر زمانی شبیه افشین قطبی در اولین فصل حضور در فوتبال ایران است.
توپی که قائدی با ضربه سر درون محوطه جریمه برای شیخ دیاباته ارسال کرده بود روی پای این مهاجم تنومند سوار شود و شلیک محکم وی دروازه رحمتی را باز کند.
قرارداد سه میلیون دلاری با این مربی و دستیارانش برای سال اول، نهتنها رقمی بزرگ برای فوتبال ایران، بلکه در سطح تیمهای آسیایی نیز رقمی سنگین به شمار میرود.