عقب ماندگی در توسعه انرژی تجدیدپذیر داریم
وی افزود: باید کار ویژه و اساسی در توسعه انرژی تجدیدپذیر صورت بگیرد و به تنوعبخشی منابع تأمین برق اقدام کنیم.
کردی با بیان اینکه "در پیک مصرف سال جاری با اقداماتی که صورت گرفته به نحوی عمل کردیم که به تولید صنعتی، رفاه اجتماعی و بخش خانگی آسیبی وارد نشود"، گفت: ما با تدبیر توانستیم ناترازی را جبران کنیم و در این راستا 900 مگاوات از تأمین برق پیک با استفاده از مولدها صورت گرفت.
مدیر عامل توانیر گفت: امسال با توجه به استقرار گنبد حرارتی در خاورمیانه، علیرغم اینکه پیش بینی می شد شرایط سختی را به لحاظ تامین برق داشته باشیم اما توانستیم بخوبی پیک مصرف را پشت سر بگذاریم.
وی افزود: هر یک درجه افزایش دما افزایش مصرف 1800مگاواتی را در پی داشت و پیشبینی میشد که بدترین سناریوها اتفاق بیفتد و مصرف در روزهای متعددی از 73 هزار مگاوات بالاتر برود.
مدیرعامل توانیر با بیان اینکه "ما در یک روز پیک مصرف 73 هزار و 463 مگاوات را داشتیم"، گفت: متوسط رشد مصرف در پیک امسال 6 درصد بوده است.
وی ادامه داد: امسال در بخش صنعت هماهنگی به شکلی بود که کاهش تولید اتفاق نیفتاد؛ در بخش کشاورزی نیز اقدام خوبی صورت گرفته و آن هم رؤیت پذیری و کنترل پذیری آب و برق در چاههای کشاورزی با تجهیزات هوشمند مهیا شده است.
مدیر عامل توانیر با بیان اینکه سیستم ذخیره انرژی کمتر از یک دهه است که در جهان مطرح شده و در کشوری مثل چین 40 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده ذخیره سازی دارند، گفت: ما هم باید تغییر رویکردی در این زمینه داشته باشیم و سیستمهای ذخیره سازی را به کشور وارد کنیم و سپس آن را داخلی سازی کنیم زیرا این نوع ذخیره سازی یک نوع پدافند غیرعامل است.
وی افزود: این صنعت پایه صنعت خودروی برقی و تجدیدپذیر ما خواهد بود؛ ذخیره سازی در دنیا در بخشهای مختلفی انجام میگیرد و ما این قابلیت را داریم که ذخیره سازها را وارد پدافند غیرعامل کرده و به آن ورود پیدا کنیم.