علیرضا بیرانوند
علیرضا بیرانوند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس یک روز پس از شکست این تیم مقابل الدحیل در ورزشگاه آزادی که به حذف سرخپوشان از لیگ قهرمانان آسیا منجر شد، سرمربی این تیم را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
خبرنگار ورزش سه در استادیوم آزادی، آنچه او شنید و دید و شاید شما ندیده و نشنیده باشید...
ایرنا نوشت: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس یک روز پس از شکست این تیم مقابل الدحیل در ورزشگاه آزادی که به حذف سرخپوشان از لیگ قهرمانان آسیا منجر شد، سرمربی این تیم را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
شاید استفاده از واژه بحران چندان منطقی نباشد اما برای تیمی که طی شش بازی رنگ برد را ندیده و از جمع مدعیان فاصله دارد و البته از آسیا حذف شده، شما چه توصیفی دارید؟
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس معتقد است، شکست سرخپوشان مقابل الدحیل باعث حذف این تیم از لیگ قهرمانان آسیا نشد بلکه عملکرد ضعیف تیم در فصل نقلوانتقالات پیشفصل ناکامی آسیایی شاگردان گلمحمدی را به دنبال داشت.
بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: پرسپولیس زمانی از آسیا حذف شد که گروهی تحت عنوان نیروهای دلسوز برای این تیم مردمی و قدیمی بازیکن جمع میکردند.
ستاره کنیایی الدحیل آمار فوقالعادهای مقابل تیمهای ایرانی داشته است.
علیرضا بیرانوند یک استوری متفاوت منتشر کرده است.
علیرضا بیرانوند گلر پرسپولیس پس از شکست مقابل الدحیل یک استوری منتشر کرد.
علیرضا بیرانوند دیشب یکی از بهترین بازیکنان زمین بود.
علیرضا بیرانوند دیشب با وجود عملکرد خوب نتوانست مانع از باخت تیمش شود.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متاسفم که نتواستم کمک کنم تا تیم نتیجه بگیرد و شرمنده هواداران شدیم.
شکست پرسپولیس در آزادی و حذف از لیگ قهرمانان آسیا با خشم هواداران این تیم همراه شد.
دروازهبان پرسپولیس اظهار داشت: تا آخر فصل هواداران هر چه دوست دارند به ما بگویند ولی به شما قول میدهم که جبران میکنیم.
پرسپولیس ایران با شکست در هفته ششم لیگ قهرمانان آسیا از صعود به مرحله حذفی بازماند.