شنبه 12 آبان 1403

علی‌حسینی: کیانوش تا المپیک به بهترین شرایط می‌رسد / همه وزنه‌برداران را با تفکر کسب مدال انتخاب کرده‌ایم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
علی‌حسینی: کیانوش تا المپیک به بهترین شرایط می‌رسد / همه وزنه‌برداران را با تفکر کسب مدال انتخاب کرده‌ایم

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان گفت: مطمئن هستیم کیانوش رستمی تا المپیک به بهترین شرایط می‌رسد.

به گزارشخبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ سعید علی‌حسینی، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان پیرامون کسب مدال طلا و نقره توسط رضا دهدار در دسته وزنی 102 کیلوگرم اظهار داشت: به رضا دهدار بابت مدال‌های باارزشی که برای کشورمان بدست آورد تبریک می‌گویم، خدا را شکر دهدار تمرینات خیلی خوبی را پشت سر گذاشته بود. در مسابقات آسیایی هم همین رکورد‌ها را به ثبت رسانده بود، اما نتوانست در آن‌جا کارش را تکمیل کند. خدا را شکر تمرینات را پیگیری کرد و ما هم در کنار او بودیم تا توانست در مسابقات جهانی عملکرد خوبی از خود نشان دهد. دهدار توانست در حرکت یک‌ضرب 177 کیلوگرم را بالای سر برد؛ البته ما از وزنه 168 کیلوگرم شروع کردیم، چون می‌دانستیم همه وزنه‌برداران از وزنه 170 کیلوگرم شروع می‌کنند.

وی در ادامه بیان داشت: برنامه دوم ما این بود که دهدار وزنه 173 کیلوگرم را بالای سر ببرد، چون می‌دانستیم ورزشکاران دگر روی وزنه 175 کیلوگرم می‌آیند، ما برنامه‌ریزی کردیم که حرکت سوم روی وزنه 176 یا 177 کیلوگرم بیاید. خوشبختانه برنامه‌ریزی‌های ما به ثمر رسید و رضا دهدار توانست مدال طلای جهانی را از آن خود کند. در حرکت دو ضرب طبیعی است در مسابقات جهانی بدن دچار افت شود، در دو حرکت اول نتوانست در زدن وزن موفق باشد، اما خدا را شکر با توجه به مکثی که در مسابقه پیش آمد بدنش برگشت و توانست به‌خوبی وزنه 230 کیلوگرم را مهار کند و در مجموع مدال نقره را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

علی‌حسینی درباره وضعیت آب‌وهوایی کلمبیا عنوان داشت: این موضوع برای همه اتفاق افتاده و آب‌وهوای کلمبیا روی بدن وزنه‌برداران تأثیر گذاشته. رکورد‌های ورودی به‌صورت آنلاین بود و همه ورزشکاران سعی کردند رکورد‌های بالایی بزنند تا در گروه‌های بهتری قرار بگیرند بنابراین مجبور بودن از وزنه سنگینی شروع کنند. این مورد باعث شده که وزنه‌های سنگین با بیشترین خطا همراه باشد. مورد دوم هم که همه کارشناسان و ورزشکاران آن را تأیید کردند وضعیت ارتفاع و آب‌وهوا اینجاست که روی عملکرد ورزشکاران تأثیر گذاشت. طبیعی است این موضوع روی وزنه‌برداران ایران هم تأثیر گذاشته است، ولی ما تمرینات زیادی را انجام داده‌ایم و مطمئناً بچه‌ها می‌توانند بهتر از این عمل کنند.

او در رابطه با مدال نقره کیانوش رستمی گفت: کیانوش ورزشکار حرفه‌ای و توانمند است و بازهم نشان داد که می‌تواند رکورد‌های خوبی را ثبت کند. خدا را شکر در این مسابقات توانست وزنه‌های خوبی را بالای سر ببرد، اما با توجه به اتفاقاتی که افتاد نتوانست وزنه 212 کیلوگرم را مهار کند و این موضوع باعث شد مدال مجموع را از دست بدهد، اما چیزی را از توانمندی‌های کیانوش رستمی کم نمی‌کند و مطمئن هستیم تا المپیک به بهترین شرایط می‌رسد.

سرمربی تیم ملی در مورد نمایش ضعیف مصطفی جوادی تأکید داشت: جوادی ورزشکار جنگنده‌ای است و او به‌همین راحتی و وزنه را رها نمی‌کند، اما شرایط روی او تأثیر گذاشته است. ما قصد داشتیم قبل‌از مسابقات قهرمانی آسیا در دسته 89 کیلوگرم شرکت کند، ولی در خارج از اردو وزنش را از دست داد و به دسته 188 کیلوگرم دوباره بازگشت، در این مدت هم یک مقدار با آسیب‌دیدگی کمر روبرو شد و همین موضوع باعث شد از نظم تمرینی خارج شود. در اردوی بابلسر او رکورد‌های خوبی را بدست آورد، اما آسیب‌دیدگی از ناحیه کمر کیفیت وزنه‌هایش را پایین آورد. با این حال تلاش کردیم او را به حالت ایده‌آل برسانیم.

وی در ادامه گفت: در تمرینات به وزنه 160 و 202 کیلوگرم رسیده بود، اما در مسابقات جهانی با توجه به شرایط مسابقه که ما برای کسب مدال آمده بودیم وزنه‌های دوم و سوم جوادی را گرفته‌ایم تا به مدال برسد، او می‌توانست وزنه 161 کیلوگرم را مهار کند و مدال یک‌ضرب را بدست بیاورد. در حرکت دو ضرب هم با توجه به شرایط آب‌وهوایی و تحلیل بدن‌ها، وزنه 196 کیلوگرم را شروع کردیم. وزنه خوبی بود و قابل دسترس برای وزنه‌بردار بود، جوادی حتی در تمرینات هم 202 را به ثمر رسانده بود؛ اما در شرایط مسابقه ممکن است بدن تحلیل برود و نمی‌توان کاری کرد به همین خاطر نتوانست این وزنه را بالای سر ببرد. او وزنه‌بردار جنگنده و قوی است، اما نتوانست آن‌طور که انتظار داشتیم ظاهر شود و خیلی زود از مسابقات حذف شد.

علی‌حسینی با اشاره به نمایش حافظ قشقایی اذعان داشت: حافظ وزنه‌بردار سبک وزن ماست؛ و می‌توان گفت تنها وزنه‌بردار این وزن است، توانمندی‌های خیلی خوبی دارد. او در تمرینات وزنه‌های 130 و 175 کیلوگرم به ثبت رسانده بود. در این مسابقات از وزنه 126 کیلوگرم شروع کردیم؛ در ادامه نتوانست بیشتر از وزنه 130 کیلوگرم بزند و به همان وزنه 126 کیلوگرم قانع شد. در دوضرب، چون هدفمان کسب مدال طلا بود با توجه به اینکه در گروه B مسابقات بودیم، وقتی نتوانست وزنه 173 کیلوگرم را بالای سر ببرد از نظر ذهنی افت کرد و نتوانست وزنه‌های مورد نظر ما را به ثبت برساند و عواملی هم باعث شد نتواند خوب ظاهر شود.

او راجع به شرایط وزنه‌برداران آتی تیم ملی تصریح داشت: تک‌تک وزنه‌بردارانی که در مسابقات جهانی حضور دارند با تفکر کسب مدال اعزام شدند؛ با توجه به رکورد‌هایی که در اردو‌های تیم ملی زدند و کمیته فنی هم آن‌ها را تأیید کرده این رکورد‌ها در حد کسب مدال جهانی است، بنابراین توانایی این را دارند که در این مسابقات به مدال برسند. مهدی کردمی در یک ضرب 180 کیلوگرم و در دو ضرب 223 به ثمر رسانده اگر او بتواند همین رکورد‌ها را حتی با پنج کیلو کم‌تر در مسابقات ثبت کند، توانایی کسب مدال دارد او اولین مسابقه جهانی اش است و امیدوارم که با انگیزه و قدرت بجنگد و به مدال برسد.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در پایان گفت: در مسابقات جهانی اگر وزنه‌برداری یک وزنه را بیندازد از مسابقه عقب می‌افتد، امیدوارم تک‌تک بچه‌ها خوب ظاهر شود و بتوانیم مدال بگیریم. خوشبختانه علی داوودی هم شرایط خیلی خوبی دارد و در تمرینات رکورد‌های خوبی ثبت کرده‌است. امیدوار هستیم با وزنه‌های 202 و 251 کیلوگرم به مدال برسد. آیت هم وزنه‌بردار خوب و جوانی است و با هدف کسب سهمیه او را به این مسابقات آوردیم، امیدواریم آبروداری کنیم و با کسب مدال دل مردم ایران را شاد کنیم.

بیشتر بخوانید؛

وزنه برداری قهرمانی جهان | صید نخستین طلای کاروان ایران توسط دهدار / هفدهمی نورعلی در نخستین تجربه بین‌المللی