علی ربیعی
علی ربیعی
«علی ربیعی» روز دوشنبه در نشست خبری گفت: در جلسات گذشته ستاد ملی کرونا به ایجاد شرایط مناسب برگزاری مراسم احیا به طور جمعی و با رعایت پروتکلها اصرار کردند و این موضوع یکی از دغدغه های جدی رییس جمهور و همه اعضای ستاد کرونا بود.
سخنگوی دولت گفت: در جلسه شورای عالی کار قرار بر این بود که در جلسه فرعی بحث حق مسکن مطرح شود و این یک تصمیم از پیش بوده که حق مسکن در جلسه بعدی مورد بحث قرار بگیرد.
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت ضمن رد خبر افزایش قیمت ارز توسط دولت بر تلاش دولت برای کاهش و کنترل قیمت ارز تاکید کرد.
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت گفت: دزدی دریایی آمریکا مسبوق به سابقه بوده است، اما هنوز زود است واکنشها را مطرح کنیم، اما همه گزینه ها در پیش است و امیدوارم آمریکاییها خطایی انجام ندهند.
علی ربیعی سخنگوی دولت، در نشست خبری روز دوشنبه گفت: ما از مرحله مدیریت و کنترل بیماری کرونا عبور کردهایم اکنون وارد فاز مهار بیماری شدهایم و نیازمند مشارکت و همکاری مردم هستیم.
ربیعی با اشاره به ارسال بنزین به ونزوئلا گفت: دزدی دریایی آمریکا مسبوق به سابقه بوده است، اما هنوز زود است واکنشها را مطرح کنیم اما همه گزینه ها در پیش است و امیدواریم آمریکاییها خطایی انجام ندهند.
سخنگوی دولت گفت: مناطق سفید ما به 280 شهرستان افزایش پیدا کرده است و در زمینه روند بهبودی و درمان بیماران مبتلا به کرونا پس از کشور چین و سوییس در رتبه سوم جهانی قرار داریم.
سخنگوی دولت گفت: دزدی دریایی آمریکا مسبوق به سابقه بوده است، اما هنوز زود است واکنشها را مطرح کنیم، اما همه گزینه ها در پیش است و امیدوارم آمریکاییها خطایی انجام ندهند.
دستگاهها حق بکارگیری نمایندگان سابق مجلس را ندارند بجز افرادی که کارمندی دولت بوده و افرادی که ظرفیتهای انسانی ما هستند.
علی ربیعی گفت: گزارشها در ستاد ملی مبارزه با کرونا نشان می دهد، از مرحله مدیریت و کنترل بیماری کرونا عبور و پزشکان و کادر درمان ما وارد فاز مهار بیماری کرونا شدهاند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه ما از مراحل مدیریت و کنترل بیماری عبور کردیم و وارد فاز مهار بیماری شدهایم، گفت: فاز مهار بیماری نیازمند تداوم همکاری مردم است.
سخنگوی دولت گفت: ما از مرحله مدیریت و کنترل بیماری کرونا عبور کردهایم اکنون وارد فاز مهار بیماری شدهایم و نیازمند مشارکت و همکاری مردم هستیم.
سخنگوی دولت با بیان اینکه ما از مرحله مدیریت و کنترل بیماری کرونا عبور کردهایم، گفت: شاهد بهبودی 94 درصدی افرادی که برای بیماری کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند، هستیم در حالیکه میانگین جهانی بهبود 84 درصد است.
تهران - ایرنا - سخنگوی دولت گفت: مناطق سفید ما به 280 شهرستان افزایش پیدا کرده است و در زمینه روند بهبودی و درمان بیماران مبتلا به کرونا پس از کشور چین و سوییس در رتبه سوم جهانی قرار داریم.