علی لاریجانی
علی لاریجانی
روزنامه فرهیختگان میگوید که علی لاریجانی دیگر فعالیتی در حوزه مذاکرات مربوط به توافق 25 ساله ندارد.
روزنامه فرهیختگان نوشت: مذاکرات تهران و پکن به معاون اول رئیسجمهور واگذار شده است.
مذاکرات تهران و پکن به معاون اول رئیسجمهور واگذار شده است.
علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی و مجری توافقنامه 25 ساله ایران و چین طبق شنیدهها با روی کارآمدن دولت سیزدهم از سمت خود در راهبری این توافقنامه استعفا داده تا پیگیری فرآیندهای مربوط به این سند راهبردی 25 ساله به دست تیم دولت و معاون اول رئیسجمهور سپرده شود.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: آمریکا حلوای نقد از ایران گرفت و آنچه باید میپرداخت را در بازی با کلمات به دیپلماسی عمومی حواله کرد.
با رویکارآمدن دولت ابراهیم رئیسی، تغییر در دبیری این شورا محتمل به نظر میرسد، ولی بعد از حدود دو ماه از شروع به کار کابینه، این اتفاق هنوز رخ نداده است و شمخانی همچنان دبیر این شورا محسوب میشود.
شرق نوشت: 32 سال از تأسیس شورای عالی امنیت ملی گذشت و گویا تنها حسن روحانی، اولین دبیر این شورا، این روز را به یاد داشته است.
مذاکرات تهران و پکن به معاون اول رئیسجمهور واگذار شده است.
انتخاب نوشت: دو رییس سابق قوه مجریه و مقننه از زمانی که دورهی ریاستشان به پایان رسید روزه سکوت گرفته اند؛ نه در برابر رسانهها ظاهر شده اند و نه واکنش سیاسی خاصی نشان داده اند.
نامه نیوز نوشت: نمایندگان کنونی در زمان آقای روحانی جز خرابکاری کاری انجام نمیدانند و اکنون هم فقط نظارهگر هستند و گاهی هم اقدامات دولت را تأیید میکنند تا بگویند ما هم هستیم.
روزنامه سازندگی نوشت: روحانی پس از 8 سال «شیخالرئیس» بودن به نقش تاریخی خود یعنی «شیخ دیپلمات» بازگشته است. اولین توئیت او علیه طالبان و جنایت داعش خراسان علیه شیعیان قندوز بود و توئیت جدید او یادآوری نقش شورای عالی امنیت ملی.
اقتصادنیوز: لاریجانی و روحانی در دهه 70 هم به یکدیگر نزدیک بوده اند. چنان که گواهی از این همراهی را هم در بخشهایی از خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال 75 میبینیم که نوشته است: «.. دکتر [علی] لاریجانی، برای ترغیب دکتر [حسن] روحانی و دکتر [حسن] حبیبی، برای شرکت در انتخابات [ریاستجمهوری] پیگیری نمود.»
اقتصادنیوز: انتخاب در گزارشی به بررسی تحرکات اخیر علی لاریجانی و حسن روحانی پرداخته است.
سخنگوی کمیسیون اصل نود گزارش اقدامات غیرقانونی دولت یازدهم و دوازدهم درخصوص دانشجویان بورسیه سال های 85 تا 92 را اعلام کرد.
گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، امیر قشقایی، انتخابات پارلمانی با وجود مشارکت 9 میلیونی و میانگین حضور 41 درصدی مردم این کشور پای، صندوقهای رای برگزار شد. بلافاصله پس از پایان انتخابات، رای شماری صندوقها آغاز شد و در نهایت بعد از دو روز به طور قطعی اعلام شد که جریان صدر به رهبری «مقتدا صدر» با کسب 73 کرسی بیشترین کرسیها را از آن خود کرده است و این گونه جوانان صدری از همیشه...
خضریان گفت: پرونده آقایان روحانی، جهانگیری، مجتبی صدیقی، رضا فرجی دانا، محمد فرهادی، محمدعلی نجفی، منصور غلامی، محمدرضا رضوان طلب به دلیل تخلف و جهت بررسی به قوه قضاییه ارسال می شوند.