یک‌شنبه 30 آذر 1404

علی لاریجانی

علی لاریجانی

وب‌گاه عصر ایران

علی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نتانیاهو گفته بود به ملت ایران پیام می دهم زمانی کوروش داشتید که ملت ایران را نجات داد و امروز دولت یهود ملت ایران را نجات می دهد. چقدر نفهمی در این سخن است. یعنی ملت ایران امام حسین (ع) را رها می کنند و تو نفله را می چسبند. خاک بر سرت.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت سردار شهید «محمدسعید ایزدی» با اشاره به اینکه ترامپ شومن است و ایران دهان ترامپ را بست؛ تئوری آمریکا تحت رهبری ترامپ این است که یا تسلیم شوید یا بجنگید. وی با بیان اینکه این تئوری در سال‌های اخیر به هیچ‌وجه موفق نبوده است، افزود: آنها یک جریان پوچ هستند که با سروصدای زیاد می‌خواهند ملت‌ها را زیر سلطه...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

فعال رسانه ای در توئیتی نوشت: ترور دانشمندان هسته‌ای توسط اسرائیل از زمانی که سعید جلیلی، دبیر شعام شد، کلید خورد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: فعال رسانه ای در توئیتی نوشت: ترور دانشمندان هسته‌ای توسط اسرائیل از زمانی که سعید جلیلی، دبیر شعام شد، کلید خورد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دولت انگلیس قراردادی را برای تامین بیش از 5000 موشک ضدهوایی جهت کمک به نیروهای مسلح اوکراین امضا کرد.

وب‌گاه فرارو

علی لاریجانی درباره توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

علی لاریجانی تاکید کرد: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: «علی لاریجانی» مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

وب‌گاه عصر ایران

علی لاریجانی درباره توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

وب‌گاه خبر آنلاین

«علی لاریجانی» مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی، درگذشت حجت الاسلام سید محمد باقر حجتی را تسلیت گفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سردار سرتیپ ابوالفضل شکارچی سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح در اظهاراتی تاکید کرد که آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است و به این کشور و نوچه‌اش و به همه طرف‌هایی که از آنها پشتیبانی می‌کنند نسبت به هر تجاوز جدیدی به ایران هشدار می‌دهیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد: پرداخت کمک‌هزینه اجاره به مستاجرانی که خانه‌های آنها در حملات اخیر آسیب دیده است، از فردا آغاز می شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از میزان خسارت ایرلاین‌ها در جنگ 12 روزه سخن گفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: از بین رفتن شکاف بین مردم و حاکمیت سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد. سرمایه اجتماعی در کنار سرمایه‌های مادی و انسانی برای پیشرفت و توسعه و دفاع از کشور ضروری است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جنگ‌ها چیزی بیش از رویارویی هستند. آنها پتانسیل ایجاد خسارات سنگین به جان و مال و آسیب رساندن به اقتصاد را برای سال‌ها پس از پایان جنگ دارند.