علی مشهدی: شعور سیاسی مردم آنقدر بالاست که همه رأی میدهند
شعور سیاسی مردم بالاست و من احساس میکنم خودشان میدانند باید چه کار کنند مثل سالهای پیش نیست. آنقدر شعور سیاسی مردم بالا رفته که نیازی به توصیه امثال من نیست.
به گزارش مشرق، در چند روز باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری، بسیاری از هنرمندان بیانیههای حمایت از مشارکت مردم و مطالباتشان را از دولت بعدی، منتشر کردهاند.
یکی از هنرمندانی که او را به نویسنده، بازیگر و کارگردان بسیاری از سریالهای خاطرانگیز کمدی در تلویزیون میشناسیم درباره مشارکت مردم در انتخابات و مطالبه از دولت بعدی به نکات قابل تأملی اشاره کرده است.
علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی به تازگی "نوروز رنگی" را روی آنتن شبکه 5 سیما داشت و در حال طراحی کار جدید است گفت: "شعور سیاسی مردم بالاست و من احساس میکنم خودشان میدانند باید چه کار کنند مثل سالهای پیش نیست. آنقدر شعور سیاسی مردم بالا رفته که نیازی به توصیه امثال من نیست.
منبع: تسنیم