جمعه 25 مهر 1404

عکسی تلخ از فوت بازیکن 19 ساله فوتبال هنگام بازی

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
عکسی تلخ از فوت بازیکن 19 ساله فوتبال هنگام بازی

اقتصادنیوز: دیاس تولئو، بازیکن باشگاه خان‌تنگری و محصول آکادمی غیرت آلماتی، در سن 19 سالگی درگذشت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، دیاس تولئو، بازیکن 19 ساله آکادمی باشگاه غیرت و حال حاضر خان‌تنگری، در جریان دیدار هفته بیست‌وپنجم لیگ قزاقستان بین تیم‌های خان‌تِنگری و اکیباستوز درگذشت.

این بازیکن در دقیقه 65 بازی، ناگهان بدون هیچ دلیل ظاهری‌ای روی زمین افتاد. او را بلافاصله با برانکارد از زمین خارج کردند، اما شامگاه 16 اکتبر، بخش رسانه‌ای فدراسیون فوتبال قزاقستان در بیانیه‌ای رسمی خبر درگذشت او را تأیید کرد.

دیاس تولئو محصول آکادمی باشگاه غیرت بود و در 4 مه 2006 در شهر آلماتی به دنیا آمده بود. او در آوریل 2024 به تیم خان‌تنگری پیوست.

در فصل جاری لیگ دسته اول قزاقستان، این وینگر جوان در 18 بازی به میدان رفت، اما هیچ گل یا پاس گلی به نام خود ثبت نکرد.

پیش از این، دیاس تولئو برای تیم جوانان غیرت نیز بازی کرده بود و در 15 دیدار، موفق به ثبت 3 گل و 2 پاس گل شده بود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
عکسی تلخ از فوت بازیکن 19 ساله فوتبال هنگام بازی 2