فارس من | 25 هزار کلاس درس با بخاری نفتی گرم میشوند
مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص وضعیت استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس، اظهار کرد: در سه مرحله کار کردیم که مرحله اول جمعآوری بخاریهای نفتی دارای علمک گاز بود و بر اساس آن 24 هزار بخاری نفتی در مناطقی که علمک گاز به آنجا رسیده بود، جمعآوری شد.
وی ادامه داد: گام دوم این بود که وضعیت سایر مدارس را رصد کنیم؛ 25 هزار مدرسه دارای بخاری نفتی هستند که علمک گاز به مناطق آنها نرفته است و همچنین 63 هزار کلاس درس دارای بخاری گازی هستند.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: از نظر ما خطرناکتر بخاریهای نفتی است و سختترین کار نیز جمعآوری بخاریهای نفتی در مناطقی است که گاز به آنجا نرفته است. چرا که در مناطقی که بخاری گازی وجود دارد، زیرساخت گاز هست و اگر امروز اراده کنیم ظرف 3 ماه هر 63 هزار بخاری گازی استاندارد میشود.
رخشانیمهر تصریح کرد: واقعیتش این است که نمیخواهم شو بازی کنیم بلکه میخواهیم کاری کرده باشیم و هدف این است که بخاری نفتی در مناطق بدون عملک گاز را جمعآوری کنیم و در این مسیر در بخشی از موارد قابل جایگزینی است و برخی قابل جایگزینی نیست.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: به عنوان مثال مدیر ما در استان چهارمحال و بختیاری اعلام کرد 160 مدرسه بخاری هیزمی دارد و قابلیت جایگزینی نیست. چرا که در این مناطق نه گاز و نه برق وجود دارد؛ آنجا که برق دارد میتوان از رادیاتورهای روغنی و برقی استفاده کرد و فقط نیاز است که زیرساخت برق اصلاح شود.
وی گفت: در هر حال پیگیریها ادامه دارد و بعد از انجام کار اعلام میکنیم چه تعداد مدرسه قابلیت جایگزینی و استاندارد سازی سیستم گرمایشی را داشته وچه تعداد نداشته است.
تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه فارس من، پویشهایی را با عنوان «آتش سوزی در مدرسه تا کی و کجا؟»، «مشکلات گرمایشی دانشآموزان مناطق محروم را حل کنید»، «آیا کماکان مشکلات سیستم گرمایشی مدارس کشورعزیزمان ایران پابرجاست؟» و «وسایل گرمایشی مدارس در چهارمحال و بختیاری استاندارد نیستند» ثبت کردند و خواستار پیگیری این خبرگزاری شدند.
انتهای پیام /
آموزش توسعه مدارس گاز