فاصله تورمی دهکها در دی ماه به 3.6 درصد رسید
بر اساس اعلام مرکز آمار تورم دهکهای مختلف هزینهای، فاصله تورمی دهکها در این ماه به 3.6 واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (3.4 واحد درصد) 0.2 واحد درصد افزایش داشته است.
بر اساس اعلام مرکز آمار تورم دهکهای مختلف هزینهای، فاصله تورمی دهکها در این ماه به 3.6 واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (3.4 واحد درصد) 0.2 واحد درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، تورم دهکهای مختلف هزینهای، فاصله تورمی دهکها در این ماه به 3.6 واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (3.4 واحد درصد) 0.2 واحد درصد افزایش داشته است.
نرخ تورم کل کشور در دی ماه 1400 برابر 42.4 درصد است که در دهکهای مختلف هزینهای در بازه 41.6 درصد برای دهک نهم تا 45.2 درصد برای دهکهای اول و دوم نوسان دارد.
محدوده تغییرات تورم 12 ماهه در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بین55.7 درصد برای دهک دهم تا 56.5 درصد برای دهک دوم است. هم چنین اطلاع مذکور در مورد گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» بین33.7 درصد برای دهک اول تا 38.4 درصد برای دهک دهم است.
فاصله تورمی دهکهای هزینهای
بر اساس اعداد مربوط به تورم در میان دهکهای مختلف هزینهای، فاصله تورمی دهکها در این ماه به 3.6 واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (3.4 واحد درصد) 0.2 واحد درصد افزایش داشته است.
فاصله تورمی در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» نسبت به ماه قبل 0.4 واحد درصد کاهش و در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» نسبت به ماه قبل 1.1 واحد درصد کاهش داشته است.