فدراسیون فوتبال
فدراسیون فوتبال
تماشاگران فوتبال آرژانتین در سال 2023، آمارهای شگفتانگیزی را ثبت کردند.
سرمربی اسبق تیم ملی ایران با حضور در جایگاه پاویون ورزشگاه اجوکیشن سیتی به تماشای بازی با فلسطین پرداخت.
مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان بعد از پایان دیدار مقابل فلسطین پیراهن خود را به هواداران فلسطینی اهدا کرد.
چفیه فلسطینی به سرپرست تیم ملی اهدا شد.
سردار آزمون موفق شد گل چهارم تیم ملی مقابل فلسطین را به ثمر برساند.
طرفداران ایرانی برای حمایت از تیم ملی مقابل فلسطین به صورت خانوادگی در ورزشگاه اجوکیشنسیتی حضور یافتند.
تعدادی از هواداران فلسطینی حین ورود به ورزشگاه اجوکیشن سیتی پیشبینی میکردند که دیدار تیم ملی این کشور مقابل ایران به تساوی میانجامد.
علاءالدین حسن، وینگر 23 ساله تیم ملی فلسطین، متولد شهر مشهد ایران است. علاءالدین حسن، وینگر 23 ساله تیم ملی فلسطین، متولد شهر مشهد ایران است.
کارل هاینس رومینگه، رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ، به دلیل برخورد رئیس وقت فدراسیون فوتبال آلمان، خشمگین است و گفته نام او را هرگز به زبان نمیآورد.
تهران - ایرنا - عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته فوتسال، گفت: پیگیریهای لازم در خصوص حضور چهار لژیونر فوتسال ایران در جام ملتهای آسیا در حال انجام است تا تیم کشورمان با ترکیب کامل در این رویداد حضور یابد.
فدراسیون فوتبال طرحی ویژه برای نخستین بازی تیم ملی منتشر کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حدود دو سال پیش و در زمان ریاست شهابالدین عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال، قراردادی بین فدراسیون و AFC به امضا رسید چرا که به دلیل تحریم صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، عملاً این سازمان نمیتوانست طرف قرارداد AFC باشد. به همین دلیل فدراسیون فوتبال ایران به نمایندگی از صداوسیما قراردادی 5 ساله با AFC منعقد کرد که بر اساس آن صداوسیمای ایران حق پخش تمام...
جام ملتهای آسیا 2023 در حال برگزاری است و پرسشی که این روزها به وجود آمده این است که صداوسیما چگونه حق پخش این مسابقات را خریداری کرده است.
فدراسیون فوتبال طبق قانون انتقال یک لژیونر به استقلال را منتفی کرد. فدراسیون فوتبال طبق قانون انتقال یک لژیونر به استقلال را منتفی کرد. به گزارش عرشه آنلاین؛ طبق قانون سازمان لیگ فوتبال کشور تیم های حاضر در لیگ برتر نمی توانند بازیکنان لژیونر را به صورت قرضی به خدمت بگیرند.
گفت: 2 تروریستی که در سراوان قصد انجام اقدام خرابکارانه داشتند به ضرب گلوله ماموران انتظامی به هلاکت رسیدند. فدراسیون فوتبال طبق قانون انتقال یک لژیونر به استقلال را منتفی کرد. به گزارش عرشه آنلاین؛ طبق قانون سازمان لیگ فوتبال کشور تیم های حاضر در لیگ برتر نمی توانند بازیکنان لژیونر را به صورت قرضی به خدمت بگیرند.