دوشنبه 14 مهر 1404

فراخوان 19 هزار خودروی نیسان در آمریکا به‌دلیل خطر آتش‌سوزی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فراخوان 19 هزار خودروی نیسان در آمریکا به‌دلیل خطر آتش‌سوزی

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا در گزارشی اعلام کرد که شرکت خودروسازی نیسان بیش از 19 هزار دستگاه خودروی برقی خود را در این کشور به‌دلیل احتمال آتش‌سوزی باتری هنگام شارژ سریع فراخوان کرده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نیویورک پست، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا در گزارشی اعلام کرد که شرکت خودروسازی نیسان بیش از 19 هزار دستگاه خودروی برقی خود را در این کشور به‌دلیل احتمال آتش‌سوزی باتری هنگام شارژ سریع فراخوان کرده است.

این فراخوان که روز جمعه منتشر شد، شامل برخی خودروهای مدل 2021 و 2022 نیسان لیف با درگاه شارژ سریع موسوم به «سطح 3» می‌شود.

به‌گفته نیسان، حدود یک درصد از 19 هزار و 77 دستگاه خودروی مشمول این فراخوان معادل 191 خودرو دارای این نقص هستند.

فراخوان استلانتیس برای بازگرداندن بیش از 123 هزار خودرو در آمریکا سقوط سهام نیسان پس از خروج مرسدس‌بنز

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند باتری‌های لیتیوم یونی این خودروها ممکن است به‌دلیل تجمع بیش از حد لیتیوم درون سلول‌ها، دچار افزایش مقاومت الکتریکی و در نتیجه داغ شدن سریع شوند.

بر اساس این گزارش، افزایش حرارت در این باتری‌ها می‌تواند به آتش‌سوزی منجر شده و خطر آسیب‌دیدگی سرنشینان را افزایش دهد.

نیسان از مالکان این خودروها خواسته است تا پیش از مراجعه به نمایندگی برای به‌روزرسانی رایگان نرم‌افزار باتری، از قابلیت شارژ سریع «سطح 3» که طبق اعلام شرکت، سرعت شارژ بسیار بالاتری نسبت به سایر روش‌ها دارد، استفاده نکنند.

در گزارش این فراخوان آمده است هیچ نشانه هشداردهنده‌ای پیش از وقوع آتش‌سوزی برای رانندگان وجود ندارد.

نامه‌های اطلاع‌رسانی درباره این خطر ایمنی از تاریخ 24 اکتبر برای مالکان ارسال خواهد شد و پس از آماده شدن راهکار فنی، اطلاعیه‌های بعدی نیز ارسال می‌شود.

نیسان اعلام کرد باتری‌های معیوب در کارخانه‌ای در شهر اسمرنا در ایالت تنسی تولید شده‌اند.